MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Νύχτες Ορχήστρας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ένα μουσικό διήμερο, με τη συμμετοχή της Athens Big Band και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο.

Monopoli Team

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν τις «Νύχτες Ορχήστρας», ένα διήμερο μουσικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Ιουλίου, και το οποίο φιλοδοξεί να αναδειχτεί στο νέο θεσμό της πόλης.

Στη σκηνή της διοργάνωσης θα εμφανιστούν τα μουσικά σύνολα του δήμου Αθηναίων, η Athens Big Band και η Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, για να σας ταξιδέψουν μέσα από τις μουσικές και τα τραγούδια αξέχαστων κινηματογραφικών επιτυχιών. Διαμέσου των συνθέσεων θα αναβιώσουν η παιχνιδιάρικη φιγούρα του Ροζ Πάνθηρα, ο γοητευτικός και μυστηριώδης James Bond, ο κουλ ντετέκτιβ Peter Gunn και ο γεμάτος αδρεναλίνη Tom Cruise στις εποχές που έκανε κάποιες «Επικίνδυνες Αποστολές».

Πέμπτη 18 Ιουλίου

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η Athens Big Band, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα διατρέχει τη χρυσή εποχή των big bands φτάνοντας μέχρι το σήμερα. Ενορχηστρώσεις που συνόδευσαν δημοφιλή έργα της 7ης τέχνης και πρωτότυπες συνθέσεις των Duke Ellington, Sammy Nestico, Ηorace Silver, John Clayton, Henri Mancini και Matt Harris μεταξύ άλλων, θα σας θυμίσουν διαχρονικές κινηματογραφικές σκηνές κι αγαπημένους ήρωες.

Παρασκευή 19 Ιουλίου

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων που θα παίξει κορυφαία soundtracks από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Από το «Love Story» και τον οσκαρικό «Τιτανικό», μέχρι το δραματικό «Οι εραστές του Τερουέλ» και τον καταξιωμένο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ορχηστρικά αποσπάσματα που μας μεταφέρουν κάτι από την ατμόσφαιρα των «Αθλίων» και την εποχή του Αττίκ με τα «Χειροκροτήματα», παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις των Ελευθέριου Καλκάνη, Λουίζα Αντύπα, Άγγελου Ηλίας και Γιάννη Ταυλά, για συμφωνική ορχήστρα με τη σύμπραξη δύο ανερχόμενων σολίστ, της σοπράνο Βανέσα Καλκάνη και του τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου υπό τη Μουσική Διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Νύχτες Ορχήστρας»
Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, στις 21:00 – Athens Big Band
Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, στις 21:00 – Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες/κρατήσεις: www.technopolis-athens.com/
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0109300.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b