MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

5 κάμπινγκ που αξίζει να επισκεφθείτε

Το κάμπινγκ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Φαίνεται να είναι για τους πιο εναλλακτικούς και “χύμα”, σίγουρα όμως θέλει πολύ καλή οργάνωση.

Monopoli Team

Είτε πάτε σε οργανωμένο είτε σε ελεύθερο υπάρχουν κάποια πράγματα που θα σας φανούν απαραίτητα και θα σας σώσουν τις δύσκολες ώρες. Όσο για τα κάμπινγκ, εδώ συγκεντρώσαμε μερικά που τελικά μας άλλαξαν γνώμη για όσα πιστεύαμε.

1. Los Almiros – Βόλος

Όχι ακριβώς ένα μεμονωμένο κάμπινγκ, αλλά καλύτερα μια ευκαιρία για κάμπινγκ. Όταν μάλιστα συνδυάζεται και με ένα καλό φεστιβάλ, δεν μπορείτε να ζητήσετε κάτι άλλο. 1-3 Aυγούστου στον Αλμυρό του Βόλου μαζεύονται άτομα από όλα την Ελλάδα για ένα ξέφρενο φεστιβάλ μουσικής. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τα κάμπινγκ να είναι ευκαιρίες ανάπαυλας και ηρεμίας. Ε, λίγο πάρτι τον Αύγουστο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το αποδεικνύει περίτρανα ο κόσμος που μαζεύεται εδώ και 8 χρόνια στον Αλμυρό. Μπορεί να μην είναι εξ ολοκλήρου μια εμπειρία σε κάμπινγκ, αλλά είναι μια καλή αρχή για να δείτε πως γίνεται αυτό το κάμπινγκ που λένε όλοι.

2. Σαμοθράκη

Και τώρα ας γίνουμε πιο ρεαλιστές. Ναι, η Σαμοθρακή είναι το κατ’εξοχην νησί κάμπινγκ. Είναι κρίμα να το επισκεφτείτε και να μείνετε σε κάποιο ξενοδοχείο. Με πληθώρα από οργανωμένα κάμπινγκ αλλά και μέρη όπου μπορείτε να κατασκηνώσεις ελεύθερα, θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Αν είστε αρχάριος δοκιμάστε καλύτερα το οργανωμένο. Μην πάτε κατευθείαν στα βαθιά. Αν πάλι έχετε προετοιμαστεί ψυχολογικά επιχειρήστε και το ελεύθερο. Με δική σας ευθύνη πάντα, μην πείτε ότι δεν προειδοποιήσαμε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b