MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας, στο Θέατρο Δελφινάριο

Η νέα κωμωδία του Μάρκου Σεφερλή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Monopoli Team

Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις κωμωδία πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχει βρεθεί ο ΣΕΦ ΤΗΣ! Και ναι! Ο ΣΕΦ βρέθηκε! Και δεν είναι ένας απλός ΣΕΦ! Είναι ο MASTER ΣΕΦ!

Για την ακρίβεια, είναι ο master του γέλιου ΣΕΦερλής Μάρκος! Ο οποίος και φέτος το καλοκαίρι υπόσχεται στο πλατύ κοινό του γέλιο μέχρι δακρύων. Καυστική σάτιρα, αλλά και μαθήματα κωμωδίας από το Μετρ του είδους στο πλήρως ανακαινισμένο (οπτικοακουστικά και όχι μόνο) θέατρο Δελφινάριο.

Ένας 30μελής θίασος, κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του ΣΕΦ της κωμωδίας Μάρκου Σεφερλή, αναμειγνύει τόσο καλά τα υλικά, έτσι ώστε η συνταγή να «δέσει» και να σημειώσει μια ακόμα επιτυχία, αλλά και να χαρίσει άφθονο γέλιο στους λάτρεις του καλού και έξυπνου χιούμορ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Άννα Ζιάζια
Μουσική: Μάρκος Σεφερλής
Φωτισμοί: Αλέξης Χαϊμάλας
Χορογραφία: Κατερίνα Καμερίδου

Παίζουν: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Αρετή Ζαχαριάδου, Ζώζα Μεταξά, Γιάννης Αγριόμαλλος, Ανάργυρος Βαζαίος, Χριστιάνα Καρνέζη, Ιωάννης Απέργης, Λεωνίδας Ιορδάνου, Νίκος Χατζηπαπάς

Τιμές Εισιτηρίων: 14-20 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 29/6 έως 15/9
Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής, Στέλιος Παπαδόπουλος
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 21.00
Βοηθός Σκηνοθετη: Αρετή Ζαχαριάδου
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Δελφινάριο, Ακτή Δηλαβέρη, Μικρολίμανο (παραπλεύρως Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), Πειραιάς Τηλέφωνα Θεάτρου: 210 4176402 - 210 4176404 - 213 0333157
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b