MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ

«Μια βόλτα στο πάρκο» του ΚΠΙΣΝ, με ξεναγό τον ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, ο Ορφέας Αυγουστίδης σε ένα κόνσεπτ δικό του, αναλαμβάνει χρέη ξεναγού στη σειρά ξεναγήσεων «Μια βόλτα στο πάρκο» του ΚΠΙΣΝ

Monopoli Team

Μια βόλτα στο πάρκο

Είτε γνωρίζετε ήδη το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος είτε όχι, η νέα σειρά ξεναγήσεων ρίχνει ένα διαφορετικό φως στο γνώριμο πια τοπίο. Καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού, και συνοδεύουν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο όπου η φύση, η ιστορία, η ποίηση και η προσωπική αφήγηση συνθέτουν μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή, με την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδος και δραματουργού Τζωρτζίνας Κακουδάκη.

Ένας διαφορετικός περίπατος με τον Ορφέα Αυγουστίδη

Μετά τον επιτυχημένο περίπατο στο πάρκο με τον Αργύρη Ξάφη, οι ξεναγήσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζουν με τον ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη. Στις 18 Ιουλίου 2019 ο ηθοποιός μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε έναν διαφορετικό περίπατο στο πάρκο.

Σε ένα κόνσεπτ δικό του, ο Ορφέας με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Τζωρτζίνας Κακουδάκη αναλαμβάνει χρέη ξεναγού και μας καλεί να περιηγηθούμε μαζί του σε έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Αθήνας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 στις 18.00
Ελεύθερη είσοδος με προεγγραφή στο https://www.snfcc.org/.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b