MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η πρώτη μαύρη τρανς ηθοποιός που γράφει ιστορία στις Κάννες

Η Leyna Bloom, που συμμετείχε στην ταινία Port Authority, η οποία προβλήθηκε φέτος στο Φεστιβάλ Καννών, έγραψε ιστορία όντας η πρώτη μαύρη τρανς ηθοποιός του Φεστιβάλ

Monopoli Team

Η ηθοποιός Leyna Bloom, πρωταγωνίστρια του Port Authority, έγινε η πρώτη μαύρη τρανς ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Φεστιβάλ. Η ίδια μίλησε για το επίτευγμά της, το οποίο και “μοιράστηκε με τις τρανς γυναίκες όλου του κόσμου”, στο πάνελ Women in Motion του Kering τη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντιδράσεις για τη νέα ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς, στο Φεστιβάλ Καννών12.09.2018

Η ταινία Port Authority, από τη σκηνοθέτη Danielle Lessozitz, τοποθετείται στη νεοϋορκέζικη kiki ballroom σκηνή, όπου διάφοροι “οίκοι” συμμετέχουν σε χορευτικούς drag διαγωνισμούς. Η Bloom άρχισε να συμμετέχει στη ballroom σκηνή ως έφηβη στο Σικάγο, και έπειτα στη Νέα Υόρκη, όπου μετακόμισε στην ηλικία των 17.

“Όταν φτάνεις στο Port Authority, έχεις μια ελπίδα στο μυαλό σου ότι κάποιος θα σε παρατηρήσει,” είπε, περιγράφοντας τις πρώτες της μέρες στη Νέα Υόρκη.

Αλλά η Bloom λέει ότι κανένα πρακτορείο δεν ήθελε να την προσλάβει. “Η επιδερμίδα σου είναι υπερβολικά σκούρα, το σώμα σου δεν έχει το σωστό σχήμα,” ήταν κάποιες από τις απαντήσεις που η ίδια είπε ότι έλαβε. “Ήξερα για το τι έπρεπε να αγωνιστώ.”

Αν και η αποδοχή των τρανς ατόμων “προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς,” λέει η Leyna Bloom, τα πράγματα αλλάζουν, “όχι μόνο στο Hollywood, αλλά και παντού στον κόσμο.”

“Τώρα γυναίκες σαν κι εμένα έχουν μια θέση στο τραπέζι,” λέει.

Πηγή: variety.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b