MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 24 – 26/5: 5 κορυφαίες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας

Monopoli Team

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ADD Festival 2019

Στις 25 Μαΐου, η Αθήνα χορεύει από τη δύση έως την αυγή. Το ADD Festival, το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο επιστρέφει με 4 Stages, ένα ηχηρό line up με 30+ διεθνείς και εγχώριους DJs και 16 ώρες μουσικής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 25/5, 18.00 το απόγευμα – 10.00 το (επόμενο) πρωί
Από 39€
Αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Κεντρική Πύλη του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, στο ύψος του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Benjamin Clementine 

Με τον τίτλο ‘An Evening With Benjamin Clementine & His Parisian String Quintetη μοναδική live εμπειρία του Clementine θα υποστηρίζεται μουσικά από πέντε έγχορδα από τη Γαλλία, ανάμεσά τους και η Barbara Le LiePvre στο τσέλο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Clementine θα παρουσιάσει τραγούδια μέσα από το βραβευμένο με Mercury Prize album του At Least For Now (2015) και το album I Tell A Fly (2017) τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, χαρίζοντας στον Clementine το επωνύμιο «ένας μουσικός George Orwell της εποχής μας».

ΘΕΑΤΡΟ

Η φαλακρή τραγουδίστρια, του Ιονέσκο

Με όχημα τη νέα μετάφραση της Δήμητρας Κονδυλάκη, η Σοφία Μαραθάκη και η Ομάδα Θεάτρου Ατονάλ επιχειρούν ν΄ ανακαλύψουν εκ νέου το παράλογο σύμπαν του έργου, αντιμετωπίζοντας το ως «οικοδόμημα καταστροφής» που σιγά- σιγά καταρρέει αφήνοντας να φανούν η πλήξη, η μοναξιά και η γελοιότητα που χαρακτηρίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκεή 24 & Σάββατο 25/5, 21.15
Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Φρυνίχου 14, Αθήνα
15 ευρώ γενική είσοδος , 10 ευρώ μειωμένο

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Ουρανός Κατακόκκινος της Λούλας Αναγνωστάκη

Ο συγκλονιστικός μονόλογος της Λούλας Αναγνωστάκη παρουσιάζεται στο θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Πρωταγωνιστής πάντοτε ο Άλλος, αυτός που βρίσκεται και δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Πρόσωπα που ακροβατούν ευάλωτα ανάμεσα στην απουσία και στην παρουσία. Οι ηττημένοι του εμφυλίου, οι κυνηγημένοι και οι απόκληροι του μετεμφυλιακού κράτους, οι παράνομοι, οι νέοι που ονειρεύονται να βρεθούν μακριά μα πάντοτε μένουν σε ένα παρόν εγκλωβισμένο.
Παρασκευή 24/5, 19:15
Σάββατο 25/5, 21:15
Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή
Παρασκευή: 10€ (κανονικό), 8€(μειωμένο), Σάββατο και Κυριακή: 12€ (κανονικό), 10€ (μειωμένο)

ΣΙΝΕΜΑ

Αλαντίν

Οι μαγικές περιπέτειες του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν, της θαρραλέας και αποφασιστικής πριγκίπισσας Τζάσμιν  και, φυσικά,  του Τζίνι  που καλείται να ξεκλειδώσει το μέλλον τους.
Διασκεδαστικό ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1992 με την live action εκδοχή του Γκάι Ρίτσι να κρύβει αρκετούς άσους στο μανίκι του.
Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b