MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Φεστιβάλ Καννών 2019: Όλες οι λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό Chanel φόρεμα της Penélope Cruz

H ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα του οίκου Chanel, η οποία ανήκει στις τελευταίες δημιουργίες του Karl Lagerfeld

Monopoli Team

Για την πρεμιέρα της ταινίας Pain and Gloryπου πρωταγωνιστεί η Penélope Cruz και η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα πανέμορφο άσπρο – μπλε φόρεμα υψηλής ραπτικής, του οίκου μόδας Chanel, για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Το φόρεμα, που είναι είναι ολόκληρο φτιαγμένο από χειροποίητη δαντέλα, χρειάστηκε πάνω από 400 ανθρώπους για να δημιουργηθεί στο ατελιέ του οίκου.

«Είχα δει αυτό το φόρεμα στην τελευταία επίδειξη με ρούχα υψηλής ραπτικής του Karl Lagerfeld τον Ιανουάριο, σε ένα απαλό ροζ χρώμα», αναφέρει η Cruz. «Μαζί με την σχεδιάστρια Virginie Viard, αποφασίσαμε να το φτιάξουμε με μπλε ναυτικό χρώμα, το οποίο είναι ένα χρώμα που αγαπώ πολύ. Είμαι περήφανη που παρουσιάζω την τελευταία ταινία του Pedro Almodovar φορώντας αυτό το φόρεμα, το οποίο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς είναι κι ένα κομμάτι του αγαπημένου μου φίλου Karl Lagerfeld».

Δείτε λοιπόν αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία του φορέματος καθώς και την τελική δοκιμή του πάνω στην ηθοποιό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στη Μαδρίτη.

Το φόρεμα που έκανε εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel για την άνοιξη / καλοκαίρι 2019.

Η Penélope Cruz φορώντας το φόρεμα στο κόκκινο χαλί στις Κάννες.

Πηγή: Harpers Bazaar

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b