CHEF'S TIPS
Εύκολο λεμονογλυκό από την Εβίνα Καπιτζόγλου
Για τους λάτρεις του λεμονιού υπάρχει ένα εύκολο και δροσερό γλυκάκι που γίνεται γρήγορα κι ενθουσιάζει!

Monopoli Team
23.04.2019
A
A
Η Food Blogger Εβίνα Καπιτζόγλου μοιράζεται μαζί μας μία εύκολη και δροσερή συνταγή, ότι πρέπει μετά από το βαρύ γεύμα του Πάσχα.
Υλικά-
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
- 3 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ζαχαρούχο γάλα, με το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα αλέθουμε καλά. Αν πάλι τα προτιμάτε χοντροτριμμένα, κανένα πρόβλημα.
Βάζουμε σε ποτήρια μία στρώση μπισκότου, μια στρώση κρέμας και ξανά το ίδιο. Αν θέλουμε διακοσμούμε με λίγο ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
Μπορείτε επίσης να το ετοιμάσετε σε ένα μεγάλο μπολ και να το σερβίρετε με κουτάλα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Εβίνας Καπιτζόγλου στο site της Cook & feel
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#24: Η “μάχη” της Αντιγόνης στην κερκίδα…
Πέντε άκρως καλοκαιρινά μπαράκια μάς σερβίρουν τα πιο δροσερά coctails
Family Weekend: 6 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Αυτό το ΣΚ εχει δωρεάν συναυλίες, θερινό κάτω απ’ τα αστέρια – και όχι μόνο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιουλίου
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Merde!: Η μουσική κωμωδία των Κουτλή – Μαγουλιώτη για 2η σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τα χρόνια: Το βιβλίο της βραβευμένης με Νόμπελ Ανί Ερνό ζωντανεύει στη σκηνή της Πειραιώς 260
Η χορτοφάγος: Η Daria Deflorian ανεβάζει στην Πειραιώς 260 το μυθιστόρημα της Χαν Γκανγκ