CHEF'S TIPS
Εύκολο λεμονογλυκό από την Εβίνα Καπιτζόγλου
Για τους λάτρεις του λεμονιού υπάρχει ένα εύκολο και δροσερό γλυκάκι που γίνεται γρήγορα κι ενθουσιάζει!
Monopoli Team
23.04.2019
Η Food Blogger Εβίνα Καπιτζόγλου μοιράζεται μαζί μας μία εύκολη και δροσερή συνταγή, ότι πρέπει μετά από το βαρύ γεύμα του Πάσχα.
Υλικά-
- 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι
- 3 κουταλιές σούπας χυμός λεμόνι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το ζαχαρούχο γάλα, με το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα αλέθουμε καλά. Αν πάλι τα προτιμάτε χοντροτριμμένα, κανένα πρόβλημα.
Βάζουμε σε ποτήρια μία στρώση μπισκότου, μια στρώση κρέμας και ξανά το ίδιο. Αν θέλουμε διακοσμούμε με λίγο ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
Μπορείτε επίσης να το ετοιμάσετε σε ένα μεγάλο μπολ και να το σερβίρετε με κουτάλα.
Δείτε περισσότερες συνταγές της Εβίνας Καπιτζόγλου στο site της Cook & feel
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
«Σέρνεται» το Ίντερνετ στην Ελλάδα – Στην 102η θέση παγκοσμίως
Spring date: 5 στιλάτα looks για ανοιξιάτικα ραντεβού
Γιορτή της Μητέρας: Τα πιο όμορφα λουλούδια για να προσφέρεις στη μαμά σου
Το έλαιο βιταμίνης Ε είναι το «κλειδί» για υγιή και δυνατά νύχια
Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού του Conference League: Πόσο κοστίζουν και πώς θα αγοράσει κάποιος
Το Βαλς των Χαμένων Oνείρων: Ρεσιτάλ πιάνου του Μανώλη Νεοφύτου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»
Μαρίνα Σάττι: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον τελικό της Εurovision 2024;
Οντισιόν για παιδιά για το μιούζικαλ Matilda στο θέατρο Παλλάς
Underwonder: Έρχεται το 2ο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV που βουτά στα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας
Δον Κιχώτης, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου σε καλοκαιρινή περιοδεία