MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έντεκα νέα ονόματα στο line-up του Sónar Festival

Η ελληνική εκδοχή του μεγάλου φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts της Βαρκελώνης έρχεται στην Αθήνα και 11 καλλιτέχνες προστίθενται στο line up

Monopoli Team

Έντεκα νέα ονόματα προστίθενται στο line-up του Sónar Athens, ανεβάζοντας το σύνολο των ανακοινωμένων καλλιτεχνών για τo πρώτο Sonar Athens στους είκοσι. Το Sónar Festival θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου στο Gazi Music Hall, Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Οι νέες προσθέσεις περιλαμβάνουν διάσημα ονόματα όπως τους Modeselektor, Acid Arab, DJ Koze, Boys Noize, ανερχόμενους καλλιτέχνες όπως τους HAAi and Patrick Topping και τους κορυφαίους της σύγχρονης avant-garde  Caterina Barbieri, Tim Hecker, Rival Consoles και Shigeto.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo Φεστιβάλ Sónar έρχεται στην Αθήνα!12.09.2018

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και electronica superstars στην Αθήνα για πρώτη φορά

Το 2019 οι Modeselektor, το ένα δεύτερο των Moderat και πιθανότατα το πιο ανοιχτόμυαλο DJ /producer δίδυμο του πλανήτη, κυκλοφόρησαν το πρώτο, νέο άλμπουμ τους έπειτα από 8 χρόνια: το “Who Else” αποδεικνύει τον πλουραλισμό των επιρροών τους και την άνεση τους να μεγαλουργούν σε κάθε εκδοχή της techno. Θα εμφανιστούν στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Αυτή είναι η χρονιά του DJ Koze: το “Knock Knock” του συμπεριλήφθηκε σε πάρα πολλές λίστες με τα Καλύτερα Άλμπουμς του 2018 και ψηφίστηκε “Best Electronica/Downtempo DJ” στα περίφημα DJ Awards.

Ο Patrick Topping πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, χτίζοντας το όνομά του ως το “πρόσωπο” της σύγχρονης Βρετανικής house και techno. Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Οι Acid Arab, το Γαλλικό ντουέτο που δημιούργησε ολόκληρο είδος μουσικής με τη μίξη ήχων της Μέσης Ανατολής με την acid house, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Σε διαρκή αναζήτηση και χωρίς να μπορεί να κατηγοριοποιηθεί, ο Tim Hecker είναι ένας από τους πιο avant-garde καλλιτέχνες της εποχής μας, καθώς συνεχίζει να ερευνά τα όρια της ambient μουσικής εδώ και δύο δεκαετίες.

Έχοντας κερδίσει το BBC Essential Mix of the Year 2018 για το έξοχο leftfield techno και house mix της, η HAAi θα εμφανιστεί στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Ο Boys Noize, επικεφαλής του διάσημου ομώνυμου label και ένας από τους “προστάτες” της πρωτοποριακής techno, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ο John Talabot, δημιουργός του “ƒIN”, ενός από τα πλέον εντυπωσιακά άλμπουμ της τρέχουσας δεκαετίας, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από πέντε χρόνια.

Η Caterina Barbieri θα παρουσιάσει τα υπνωτικά, μινιμαλ μοτίβα της, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Time Blind a/v show της με τον Ruben Spini.

Ο Rival Consoles έχει την ικανότητα να δημιουργεί μουσική γεμάτη συναισθήματα. Το “Persona”, εμπνευσμένο από την ταινία του Ingmar Bergman, ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά της περασμένης χρονιάς.

Ο Shigeto επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από έξι χρόνια για να παρουσιάσει το μοναδικό pastiche του από jazz, leftfield electronica και hiphop.

 Το line up (ως σήμερα) του Sónar Athens είναι

Acid Arab, ANNA, Boys Noize, Caterina Barbieri Time-Blind a/v with Ruben Spini, Foreign Beggars, HAAi, Tim Hecker, John Hopkins, HVOB, Pauk Kalkbrenner, Kölsch, DJ Koze, Modeselektor, Red Axes , Rival Consoles, Shigeto, John Talabot, Patrick Topping, UNKLE, Worakls

Περισσότερα ονόματα και πληροφορίες για το Sonar Athens θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εισιτήρια:

2-Day – 75€
VIP 2-Day– 125€

* Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης. Wind.
** Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b