MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CINE NEWS

Η οπτική ταυτότητα του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Αποκαλύπτεται η οπτική ταυτότητα του 21ου ΦΝΘ

Monopoli Team

Η Ιφιγένεια Βασιλείου σχεδιάζει τα poster του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με τους συνεργάτες της Αφροδίτη Σπυροπούλου και Ευτυχία Βλάχου (φωτογραφίες).

Το σκεπτικό πίσω από τα poster:

Προσπερνάμε ανθρώπους στο δρόμο, αντικείμενα, αδέσποτα. Σαν όλα να είναι κρυμμένα. Τα ντοκιμαντέρ μάς αποκαλύπτουν τις κρυφές ιστορίες, τις αθέατες πτυχές ανθρώπων και καταστάσεων. Μας φανερώνουν όσα δεν βλέπουμε με την πρώτη ματιά.

Το 21ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 10 Μαρτίου 2019. Τα ελληνικά ντοκιμαντέρ έχουν πρωταγωνιστική θέση στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Την έναρξή του θα πραγματοποιήσει το θρυλικό love story Marianne & Leonard: Words of Love.

Μας φέρνει αντιμέτωπους με επίκαιρα θέματα και φέρνει στο φως άγνωστες, συγκλονιστικές πτυχές που μας κάνουν να σκεφτούμε πόσα λίγα γνωρίζουμε τελικά για τον κόσμο μας. Τα επτά ντοκιμαντέρ θα αναζωπυρώσουν τον Μάρτιο συζητήσεις που δεν έχουν σταματήσει ποτέ. Γυναικεία σεξουαλικότητα, η βιομηχανία του κρέατος, πολιτική διαπλοκή, γενοκτονίες, ο ακραίος κόσμος του πορνό, διακίνηση αρχαιοτήτων, βία. Τα συζητάμε, τα αναλύουμε, παίρνουμε θέση, θυμώνουμε, συγκινούμαστε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b