MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Aντιγραφή το νέο τραγούδι της Ariana Grande;

3 καλλιτέχνες κατηγορούν το «7 Rings» για αντιγραφή.

Monopoli Team

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “7 Rings”  την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και απο εκείνη την ημέρα η τραγουδίστρια έχει γίνει το επίκεντρο συζητήσεων στα social media.

Το τραγούδι ενθουσίασε τους φανς, το οποίο έφτασε επίσημα στα 14,966,544 streams παγκοσμίως στο Spotify, τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του. Κατάφερε μάλιστα, να ξεπεράσει κατά περίπου 4 εκατομμύρια το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η Mariah Carey με το «All I Want For Christmas Is You» στις 24 Δεκεμβρίου του 2018.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάποιοι κάνουν λόγο για ένα σκάνδαλο που αφορά την Ariana Grande και το καινούριο της τραγούδι.

Tο τραγούδι και το βίντεο κλιπ κατηγορούνται ότι είναι αντιγραφή της δουλειάς 3 άλλων καλλιτεχνών και συγκεκριμένα της Princess Nokia, του Soulja Boy και του 2 Chainz.

Aρχικά, η Νεοϋορκέζα ράπερ Princess Nokia δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter και το Instagram υποδεικνύοντας ότι η Ariana Grande αντιγράφει τη ροή και τους στίχους του δικού της τραγουδιού, «Mine».

Έπειτα, και ο Soulja Boy κατηγόρησε τη Ariana Grande ότι η μουσική του «7 Rings», είναι «κλεμμένη» από το τραγούδι του «Pretty Boy Swag», ενώ έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει την τραγουδίστρια «κλέφτρα»!

Τέλος ο ράπερ 2 Chainz από την πλευρά του έκανε γνωστό πως μερικές σκηνές από το βιντεο κλίπ του «7 Rings» θυμίζουν το βίντεο κλιπ για το τραγούδι του με τίτλο «Door Swangin».

Όντως, όμως ισχύουν οι κατηγορίες αυτές; Ας ακούσουμε τα τραγούδια και ας κάνουμε μόνοι μας τη σύγκριση!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b