MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έλτον Τζον, Αριάνα Γκράντε, Σαμ Σμιθ έρχονται στη μικρή οθόνη

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Έλτον Τζον και συναυλίες δυο λαμπερών αστεριών της ποπ δίνουν λάμψη στον γιορταστικό τόνο των ημερών.

Monopoli Team

Και ακόμη περισσότερο αποκαλύπτουν την «αλήθεια» της σκηνής και ενώνουν στο κοινό διαφορετικές γενιές με αγάπη για την αλήθεια της μουσικής. Ραντεβού στην γιορτινή οθόνη της COSMOTE TV:

Elton John “I’m Still Standing – A Grammy Salute”  

Σε πρεμιέρα, την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) στο COSMOTE CINEMA 1ΗD

Περισσότερα από 50 χρόνια, πορεία ιλιγγιώδης, μια από τις πιο συναρπαστικές και ανεξάντλητες διαδρομές στη μουσική. Στο DNA της σύγχρονης μουσικής, στις μελωδίες της και σε απογειωτικές συνθέσεις, το αποτύπωμα του Έλτον Τζον ξεχωρίζει.

Ο ίδιος, φανατικός λάτρης της μουσικής, στην αναζήτηση πάντα του καινούργιου ωραίου ήχου, πάντα απλόχερα μοιράζει το θαυμασμό του. Παρακολουθεί, προτείνει. Οι λίστες με τις προτάσεις τους, κάθε τόσο, θησαυρός.

elton john im still standing pics 2018 6

Με την ορμή που του δίνουν όλα όσα έχει κάνει ως εδώ, είναι και πάλι στον δρόμο. Σε αυτό που έχει βαφτίσει “Farewell Yellow Brick Road Tour”, αποχαιρετιστήρια συναυλία του, στα μεγάλα θέατρα και στάδια του κόσμου. Με το πιάνο του και την αστραφτερή, πάντα, αύρα που τον συνοδεύει. Μια μεγάλη γιορτή με πλούσιες δόσεις συγκίνησης και μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που γραφτηκαν ποτέ, από τα 70s ως σήμερα.

Γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη αξία: Το αφιέρωμα στον Elton John που έκαναν τα Grammys, με όλη την αναγνώριση, τον σεβασμό, την αγάπη και την τρέλα που ο μουσικός κόσμος έχει για τον Captain Fantastic.  

kesha at elton john i m still standing a grammy salute concert in new york 03 30 2018 1

Κesha

“I’m Still Standing- A Grammy Salute”. Με το που έπεσε η αυλαία, πήρε αμέσως τη θέση του σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του ιστορίας, καθώς πανοραμικά φαίνεται η βαθειά επιρροή του άλλωστε στη μουσική και στην ποπ κουλτούρα.  

Στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, λίγο μετά τα Grammys, μερικοί από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες που αναγνωρίζουν τον Έλτον Τζον σαν βασική τους επιρροή και πολλοί άλλοι, πήραν μέρος στο αφιέρωμα. Στα τραγούδια του Έλτον και του σταθερού συνεργάτη του Μπέρνι Τόπιν. Ποιοι ήταν εκεί και τραγούδησαν; Πάρτε ανάσα:

Η Lady Gaga, o Ed Sheeran, η Kesha, ο Sam Smith, η Miley Cyrus, o Chris Martin, oι Killers, o John Legend, η SZA και άλλοι. Και φυσικά ο ίδιος ο Έλτον Τζον κάθισε στο πιάνο του, κάνοντας τους φαν του σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένους για αυτή την ξεχωριστή, θρυλική πια μουσική βραδιά.

 ariana grande live 2018 jxb billboard 1548

Ariana Grande Live in London

Πρεμιέρα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο COSMOTE CINEMA 2HD 

#Οι εμφανίσεις της Αριάνα Γκράντε στην Αγγλία έχουν μια φόρτιση ιδιαίτερη, μετά τα γεγονότα στο Μάντσεστερ και τη συναυλία που έδωσε εκεί για τα θύματα της επίθεσης, το One Love Manchester Concert.

Και η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει στο Λονδίνο, που είναι έτοιμο να την αγκαλιάσει. Ο κόσμος τη λατρεύει, την πιστεύει, την έχει ανεβάσει στα ύψη της φήμης. Εκείνη απαντάει «μιλώνταςι» άμεσα στις εφηβικές ηλικίες, έχει πετύχει την ανεμπόδιστη επικοινωνία που κάθε είδωλο της ποπ ονειρεύεται. Και βρίσκεται, αυτή την εποχή, όπως της έχουν αναγνωρίσει πολλοί, στην καλύτερη φάση της καριέρας της ως τώρα. Ανεβαίνει στην σκηνή, με αυτοπεποίθηση. Με την ίδια σοβαρότητα που απευθύνεται στα πλήθη των σταδίων και στο κοινό ενός μικρού χώρου. Μπορεί να σταθεί εντυπωσιακά και στα δύο.

Οι φωνητικές της ικανότητες, ο τρόπος που τραγουδάει, το ύφος με το οποίο παρουσιάζει τα τραγούδια της, “δουλεύουν” κι αυτά για να κάνουν την Αριάνα σούπερ-σταρ. Το No Tears Left To Cry ανεβαίνει σκάλες με την ερμηνεία της. Έχει τη γλύκα σε κάθε συλλαβή των στίχων στα τραγούδια της, που κάνει τoυς Arianators (τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες) να λιώνουν. Αλλά και την ένταση για να δώσει «ηλεκτρικό» τόνο στα τραγούδια και να κάνει τη συναυλία, πάρτι. Το κάνει. Ανήκει στη νέα γενιά των ειδώλων της ποπ που παλεύουν κάθε μέρα για τον χώρο τους – καθώς όλα συμβαίνουν τώρα και γρήγορα – δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλες ανάσες. Mόλις πριν λίγες μέρες έδωσε είδηση, ανακοινώνοντας το επόμενο άλμπουμ της “Thank U, Next”. Η Αριάνα υποκλίνεται, ευχαριστεί τους φαν και είναι έτοιμη για τον επόμενο σταθμό της “Sweetener Tour”. Kαι τραγουδάει God is a Woman.

SamSmith 036

Sam Smith Live In London 

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο COSMOTE CINEMA 2ΗD

#O Sam Smith είναι ένα φαινόμενο στον κόσμο της ποπ. Εκτοξεύτηκε στην κορυφή σε χρόνο ρεκόρ με τις μπαλάντες του, με το χαμηλό προφίλ σαν αντι-σταρ με τους δικούς του κανόνες. Η επιτυχία ήρθε αμέσως – και ο Σαμ Σμιθ απέδειξε στον κόσμο πως δεν είναι “αστέρι” για μια μόνο μέρα. Ήρθε για να μείνει.

Την μια μέρα ο κόσμος άκουσε γι΄αυτόν, την άλλη έκανε σαρωτική επέλαση στα Grammy. Με τις αλήθειες των τραγουδιών του και το προσωπικό του στιλ, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας όχι μόνο με τα νεαρά ποπ ακροατήρια, αλλά με ένα πολύ πιο ευρύ κοινό, όλων των ηλικιών. Ο Σαμ Σμιθ βρέθηκε στον ίδιο δρόμο έκφρασης και ερμηνείας, όπως οι δυο γυναίκες που θεωρεί βασικές του επιρροές – την Αντέλ και την Έιμι Γουάινχάουζ. Κοινό χαρακτηριστικό, η έμφαση στο τραγούδι και η δύναμη στην ερμηνεία. Το δυνατό του σημείο, άλλωστε, είναι η εκφραστικότητα και η απέριττη εμφάνισή του στην σκηνή. Σε πρώτη θέση, δηλαδή, το τραγούδι. Και αυτός με την άνεση των μεγάλων συναυλιών και των φεστιβάλ, αλλά και την οικειότητα στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί μια εμφάνιση με την Ορχήστρα του BBC.  

Και συνεχίζει κρατώντας τους δικούς του χαμηλούς τόνους, τον προσγειωμένο τρόπο ζωής, και την αγάπη του για τη μουσική, την αγωνιστικότητά του.

«Ακόμη και τώρα δεν είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Δεν έχω καταλάβει τι ακούει ο κόσμος στη φωνή μου. Δεν το ακούω εγώ, αν κατάλαβαίνετε τι εννοώ» έλεγε σε μια συνέντευξη του.

Αυτό που ακούει όλος ο κόσμος και έχει κάνει τον Σαμ Σμιθ μεγάλο κεφάλαιο στη σύγχρονη μουσική σκηνή, αποκαλύπτεται κάθε φορά στο λάιβ. Απόδειξη και αυτή η ξεχωριστή συναυλία του στο Λονδίνο, την πόλη που γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b