MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta-moments: 7 μέρες κουλτούρα backstage!

Oι καλλιτέχνες αγαπούν το Instagram, δε διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες σε αυτό και να μοιραστούν με το κοινό τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Ας δούμε τι έκαναν αγαπημένοι εγχώριοι καλλιτέχνες, την εβδομάδα που πέρασε!

Monopoli Team
zetainstamoments

H Zέτα Μακρυπούλια, σχεδόν μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της θεατρικής μεταφοράς του εμβληματικού μυθιστορήματος του Μ. Καραγάτση, «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία, ποζάρει στο Instagram με το κείμενο της παράστασης…ανά χείρας! Θέλετε να πάρετε μια γεύση από την πρόβα;

sattiinstamoments

H Mαρίνα Σάττι για μια ακόμα Κυριακή θα βρεθεί στη σκηνή του six d.o.g.s μαζί με τις fonέs, σε μια μουσική παράσταση βασισμένη σε σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica αρχές. Στην παραπάνω φωτογραφία την βλέπουμε επί τω έργω και παίρνουμε παράλληλα μια γεύση για το τί θα δούμε εάν βρεθούμε στο κυριακάτικο live! 

grammenosinstamomnts

H παιδική παράσταση του Σπύρου Γραμμένου,«Το φανταστικό χωριό», παρουσιάζεται στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Κι εδώ ο ίδιος μας δείχνει μια μικρή σκηνή από το τί θα παρακολουθήσουμε στην παράσταση για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! 

mariainstamoments

Μαρία Διακοπαναγιώτου πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1999. Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα γινόταν χορεύτρια· ή ροκ σταρ. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο επιθεωρητής” στο Skrow Theater, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ταλαντούχα ηθοποιό τότε δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ. 

odiisntamoments

Mια μικρή γεύση μας δίνει ο Ορφέας Αυγουστίδης από τα κοστούμια της παράστασης «Η Κωμωδία των Παρεξηγήσεων» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου. Εδώ τον βλέπουμε να ποζάρει για το Instagram, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Νίκο Κουρή. 

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b