Ελεύθερη, για δύο ημέρες, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜε την ευκαιρία των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤις δύο αυτές μέρες, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη από τις 17.00. έως τις 20.00, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν στους εκθεσιακούς χώρους της μόνιμης συλλογής, καθώς και να απολαύσουν την περιοδική έκθεση «από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong».
Η περιοδική έκθεση του Μουσείου Ακρόπολης «από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong» θα είναι επισκέψιμη για το κοινό έως την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019. Για πρώτη φορά βγαίνουν από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711–1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που αντιπροσωπεύουν έναν αιώνα κινεζικού πολιτισμού και έρχονται στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- 67ο ΦΚΘ: μετά το «Μaestro» ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στο σινεμά
- Η Nalyssa Green γιορτάζει 10 χρόνια “Κοκτέιλ” στο ΚΛΑΚΑΖ
- 67ο ΦΚΘ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
- The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
- Hot or Not #241: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα