MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eστιατόριο επιφυλάσσει μια όμορφη έκπληξη στους πελάτες του!

Το 1970, ένα εστιατόριο με το όνομα “Traveler” ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του προσφέροντας στους επισκέπτες του όχι μόνο πεντανόστιμα πιάτα με φαγητό, αλλά και βιβλία, τα οποία μπορούν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας και μάλιστα δωρεάν! Ακούγεται και σε εσάς απίστευτό;

Monopoli Team

Αναμενόμενο να ακούγεται στον καθένα από εμάς απίστευτο, μιας και ποιός γενικά δίνει εύκολα το οτιδήποτε δωρεάν; 

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο ιδιοκτήτης του μικρού αυτού εστιατορίου είχε μεγάλη αγάπη για τα βιβλία και όταν διαπίστωσε πως το σπίτι του είχε πια γεμίσει από αυτά, αποφάσισε πως το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει έιναι να χαρίσει τα περισσότερα από αυτά στους πελάτες του. 

free books traveler restaurant connecticut 2 1

Αργότερα, το 1993, η διεύθυνση του εστιατορίου άλλαξε, όμως οι νέοι ιδιοκτήτες αποφάσισαν πως θα ήταν όμορφο να συνεχίσουν την παράδοση που είχε το εστιατόριο από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του. Κι έτσι έκαναν με σκοπό όλο αυτό να γίνει όλο και μεγαλύτερο!

free books traveler restaurant connecticut 7 1

«Δίνουμε στους πελάτες μας 1 με 2 χιλιάδες βιβλία την εβδομάδα. Κάποιες φορές δίνουμε έως και 3 βιβλία σε κάθε άτομο, τα οποία προέρχονται από διαφορετικές πηγές. Παίρνουμε βιβλία από βιβλιοθήκες, όμως πλέον δεν υπάρχει μέρα που να μην μας φέρνει κάποιος από τους θαμώνες βιβλία. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουμε δώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια βιβλία», αναφέρει ο ιδιοκτήτης. 

Ναι, ναι σωστά ακούσατε 2,5 εκατομμύρια βιβλία μέχρι και σήμερα και δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ!

free books traveler restaurant connecticut 4 1

«Έχουμε ένα τρέιλερ αλόγων με το οποίο παραλαμβάνουμε τα βιβλία. Υπάρχουν κάποιες εβδομάδες που μπορεί να μεταβούμε σε 4 διαφορετικές βιβλιοθήκες για να παραλάβουμε βιβλία. Υπάρχουν περίπου 9 χιλιάδες βιβλία στα ράφια μας για να διαλέξει όποιος μας επισκεφθεί».

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b