MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όλη η Αθήνα ένα μπουγέλο: To Waterboom Festival έρχεται στην Τεχνόπολη

Στην καρδιά του καλοκαιριού, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, «οπλιζόμαστε» για το πιο τρελό μπουγέλο της ζωής μας, στην Τεχνόπολη.

Eυη Πάνου

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια, σε ένα διασκεδαστικό Waterboom Weekend. Διαλέγουμε ομάδα και χρώμα, με πολεμοφόδια πολύχρωμα νεροπίστολα και νερό και ετοιμαζόμαστε.

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει μια διασκεδαστική γιορτή στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου. ‘Ενα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές με τα νεροπίστολά τους, μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου «μπουγέλου».

waterboom4

Για το Σαββατοκύριακο, διαλέγεις ομάδα: Red or Blue. Διαλέγεις και αρχηγό: Ντορέττα Παπαδημητρίου ή Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue, αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή και, γεμάτοι έμπνευση, καθοδηγούν.

Στα δύο stages του Waterboom Festival θα ανέβουν πάνω από 40 Dj’s και Live Acts. Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης γίνεται ένα τεράστιο playground που θα πλημμυρίσει ενέργεια, διαδραστικά παιχνίδια και εκπλήξεις.

waterboom5 

Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ. Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα που θα χωριστούν σε δύο ομάδες, των κόκκινων και των μπλε. Δύο ομάδες που θα αγωνιστούν για να σπάσουν το ρεκόρ – που κατέχει το University of California – και το Guinness να βαφτεί με ελληνικό χρώμα.

Και επειδή τα παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks συμπληρώνουν γευστικά την εμπειρία στο festival.

Προπώληση Εισιτηρίων

Στην έναρξη της προπώλησης και για λίγες ημέρες κυκλοφορεί περιορισμένος αριθμός «early bird» οικονομικότερων εισιτηρίων με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ και φθάνουν τα 20 ευρώ.

One Day εισιτήριο | Early bird: 10 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

Weekend εισιτήριο | Early bird: 17 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

VIP One Day εισιτήριο | Early bird: 20 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Πρόσβαση στην VIP εξέδρα + Ξεχωριστή πύλη εισόδου + Premium Νεροπίστολο + Κορδέλα (στο χρώμα της ομάδας επιλογής) + Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Dry Zone

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 3 Απριλίου από το www.viva.gr 

Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Media Markt | Reload | Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Τεχνόπολη | My Market | Metro Cash & Carry | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Shell – BP – EKO

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b