MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Summer Sound Festival 2018 στο Παλιό Αμαξοστάσιο

To Summer Sound Festival έρχεται για δυο παρασκευοσάββατα, από τις 8 έως τις 16 Ιουνίου 2018, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ.

Eυη Πάνου

Day 1: TAF LATHOS | Bazooka

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο Experience Station που έχει στήσει ο Μythos στο Παλιό Αμαξοστάστιο ΟΣΥ, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της εγχώριας Hip-Hop σκηνής, ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των ιστορικών Ψυχόδραμα 07, πρόκειται ν’ αναβιώσει όλες τις μοναδικές στιγμές της αξιοσημείωτης πορείας του και φυσικά, όπως πάντα, να μας προτείνει πολλές ενδιαφέρουσες ακόμα, που αναμένονται στη συνέχεια της ασταμάτητης πορείας του, τόσο πίσω απ’ το μικρόφωνο, όσο και πίσω απ’ τις κονσόλες. Tην βραδιά θα ανοίξουν οι ξεχωριστοί Bazooka, οι οποίοι δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο και έκτοτε έχουν ως βάση τους την Αθήνα.

Day 2: ΦΙ ΒΗΜΑ ΣΙΓΜΑ | ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ

Με την ολοκλήρωση του “Μετά Απ΄το Τέλος Tour” των ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ και του “Saturn Tour” των ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ, τα δύο Αθηναικά crews έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο 9 Ιουνίου σε μία μοναδική συναυλία στο Experience Station που έχει στήσει ο Mythos στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι. Τα δύο συγκροτήματα θα ανέβουν στην σκηνή του Summer Sound Festival για να παρουσιάσουν στο κοινό τους ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από τη δισκογραφική πορεία τους μέχρι σήμερα. Από το Arkham μέχρι το Cosmos και το Saturn, οι fans των δύο συγκροτημάτων θα έχουν την ευκαιρία να δούν ένα μοναδικό live show γεμάτο επιτυχίες.

sound festival3

Day 3: Dub Inc | Blend Mishkin & Roots Evolution

Την Παρασκευή 15 Ioυνίου, στo Experience Station που έχει στήσει ο Mythos στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, το βράδυ μας πρόκειται να ντυθεί στα χρώματα και τους ήχους των Dub Incorporation, ενός συγκροτήματος που ανήκει αδιαμφισβήτητα στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae / dub σκηνής, με ιδιαίτερη μάλιστα διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστρέφοντας στην χώρα μας για μια εμφάνιση που όπως όλες τους θα προσομοιάζει σε γιορτή κι αν μη τι άλλο θα συζητηθεί. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Blend Mishkin & Roots Evolution, με επαναστατική Dub και Roots Reggae από τον μετρ του είδους Blend Mishkin και τους Roots Evolution που έρχονται γεμάτοι ενέργεια να μας παρουσιάσουν νέες οπτικές πάνω σε ηχητικά σχήματα και αισθήματα.

Day 4: Tonis Sfinos | BeJeezus

Σε μια ανατρεπτική κίνηση το Summer Sound Festival εξασφάλισε την παρουσία του, χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman, Tonis Sfinos ως headliner για την τελευταία μέρα του festival. Μαζί του όπως πάντα οι Playmates. Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση. Θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόου εξτραβαγκάντζα, το οποίο θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα του καλλιτέχνη: «Είστε μάγκες ρέι?»

Tην βραδιά θα ανοίξουν οι πάντοτε διασκεδαστικοί Bejeezus. Μια μπάντα που συνδυάζει απόλυτα την acoustic feel good διάθεση σε απόλυτα up tempo και χορευτικό στυλ. Μοναδικές διασκευές των μεγαλύτερων mainstream hits από τα 80’s, 90’s αλλά και το σήμερα σε swing, latin και rock ‘n’ roll ύφος με την προσωπική και ιδιαίτερη σφραγίδα των Bejeezus. Πώς μπορεί να ακουστεί το ‘YMCA’ σε swing, το ‘Careless whispers’ σε flamenco και μια acoustic version του ‘All that she wants’;

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b