MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lara Fabian in concert: η σύγχρονη ντίβα του γαλλικού τραγουδιού έρχεται στην Αθήνα

Η Λάρα Φαμπιάν, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στο Κλειστό Γήπεδο Τae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Monopoli Team

Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Μια αισθαντική φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα αυτή η ξεχωριστή όσο και ενδιαφέρουσα ερμηνεύτρια συνδυάζει την φωνή με την άψογη σκηνική παρουσία, την συγκινητική ερμηνεία με την θεατρικότητα και την ικανότητά να τραγουδά σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

Η Lara Fabian τραγουδάει για την αγάπη, την συμπόνια, την διαφορετικότητα και τον σεβασμό, την αδικία από όπου κι αν προέρχεται. Όπως λέει και η ίδια: «Πιστεύω ότι στην εποχή μας χρειαζόμαστε αγάπη και ευαισθησία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…»

LARA FABIAN 06

LARA FABIAN: Camouflage World Tour 2018

Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης μουσικής πορείας στις μεγάλες σκηνές του κόσμου, 12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πολυάριθμους θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, η Lara Fabian, έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση με το 13ο album της, “Camouflage”, δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους.

Με την ευκαιρία τoυ νέου αυτού album, το οποίο δανείστηκε το όνομα του από το ομώνυμο τραγούδι που περιέχει, ξεκινάει μια μοναδική παγκόσμια περιοδεία, το Camouflage World Tour 2018. Ένα tour που θα περιέχει μια εκπληκτική και πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία και την εκρηκτική Lara να ερμηνεύει επί σκηνής τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά άλλα και τραγούδια «σταθμούς» της πολυετούς καριέρας της, που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και θα απολαύσουμε μαζί της.

Πληροφορίες

Σάββατο 19 Μαΐου 2018 | 21.00

Κλειστό γήπεδο Τae Kwon Do

Eισιτήρια – πληροφορίες: www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: (όλες οι θέσεις είναι καθήμενων):
Ε’ Ζώνη – φοιτητικό: 15€
Ε’ ζώνη – Κανονικό: 20€
Δ’ ζώνη: 30€
Γ’ ζώνη: 40€
Β’ ζώνη: 50€
Α’ ζώνη: 60€
VIP: 80€

* Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b