Η Φωτεινή Δάρρα επιλέγει τη Θεσσαλονίκη ως αφετηρία των εμφανίσεών της, την πόλη που αγάπησε τη Τζένη Βάνου από τα πρώτα κιόλας χρόνια στο θρυλικό φεστιβάλ, αλλά τιμά και την ίδια όσες φορές βρεθεί εκεί.
Έχοντας την εμπιστοσύνη των μεγάλων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Νίκος Μαμαγκάκης) και αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου, παρουσιάζει μια πλούσια παράσταση, μεταφέροντάς μας στη χρυσή εποχή του φεστιβάλ τραγουδιού θεσσαλονίκης.
Την πρώτη φορά που η Φωτεινή Δάρρα ερμήνευσε δισκογραφικά τα τραγούδια της Τζένης Βάνου ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε πωλήσεις. Το τραγούδι «Αγόρι μου» κέρδισε το κοινό που ζητάει πάντα στις συναυλίες της να το ακούει. Έχει τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία στη μουσική σκηνή «Stage», στο Θέατρο Βεργίνα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με τον Γιάννη Πάριο.
Τραγούδια όπως: «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Αν σ’ αρνηθώ», «Αγόρι μου», «Σ’ αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)», «Σταγόνα σταγόνα», «Η σκλάβα» είναι μόνο μερικά από όσα θα απολαύσουν όσοι βρεθούν τη νύχτα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Μαζί της επταμελής ορχήστρα κορυφαίων μουσικών. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος Γιώργος Παπαχριστουδης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Ενημέρωση σε Μετάβαση: Μεγάλο διεθνές συνέδριο στο Πάντειο για την ελευθερία του Τύπου, την πολιτική λογοδοσία, την παραπληροφόρηση στην εποχή του AI
- Η Κασέτα του Μελωδία για τον Γιάννη Σπανό: Τάνια Τσανακλίδου, Γιώτα Νέγκα και Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Λυκαβηττό
- 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Τα highlights του φετινού προγράμματος