MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

The Μπαρμπέριανς του Χάρη Βεραμόν στο Κύτταρο

Το Κύτταρο υποδέχεται την παράσταση με τίτλο «The Μπαρμπέριανς» για μια μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στις 21:30.

Monopoli Team

Το «The Μπαρμπέριανς» είναι μια ξεχωριστή κωμική παράσταση του Χάρη Βεραμόν που χρησιμοποιεί το stand up comedy ύφος αναμειγνύοντας πρόζα, σκετσάκια, παρωδίες κομματιών, τραγούδι (rock και hip hop) και βάζοντας στην παλέτα της κωμωδίας την κυνική προσέγγιση και διακωμώδηση της ελληνικής πραγματικότητας. Ένα show με 8 διαφορετικούς καλλιτέχνες, you tube περσόνες, ηθοποιούς και stand up καλλιτέχνες που θα προσπαθήσουν με δηκτικό τρόπο να κουρέψουν όλα εκείνα που συγκαλύπτουν την χιουμοριστική πλευρά της καθημερινότητάς μας.

 mparmper 8dek

Οι πρωταγωνιστές χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου, κάνουν ακροβατικά, τραγουδούν όπερα και αφηγούνται την μοίρα τους επάνω σε μια σκηνή με καταπακτή. Τα πρωτότυπα σκηνικά, τα κοστούμια, τα φώτα, η μουσική, οι χορογραφίες και οι ερμηνείες των οκτώ ηθοποιών, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Γιώργος Χρανιώτης and Imitate Your Mother, Σέξπυρ - DJ I. Psychos on Decks, Τhe carrot tards, Vibrator, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος / Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος / Συμμετοχή: Λευτέρης Ελευθερίου, Χάρης Βεραμόν σε κείμενα Μάρως Μπουρδάκου

Διάρκεια: 150 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ / Προπώληση: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Πληροφορίες: Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210.8224134 Προπώληση: Viva.gr http://www.viva.gr/ Reload Stores https://www.facebook.com/ReloadStores Seven Spots http://www.sevenspot.gr/, 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου http://www.11876.gr/, Media Markt http://www.mediamarkt.gr/, Eυριπίδης http://www.evripidis.gr/, Αθηνόραμα http://www.athinorama.gr/ και στο ταμείο του Κυττάρου (από 15/1) www.kyttarolive.gr
Παραστάσεις: 19 Ιανουαρίου 2018 στις 21.30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b