MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα από την Ομάδα των Πέντε Εποχών στο Θέατρο 104

H θεατροπαιδαγωγική ομάδα «Η Ομάδα των Πέντε Εποχών» παρουσιάζει για 5η χρονιά την παιδική παράσταση «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Σοφίας Παπαδοπούλου. Θα υλοποιηθούν 10 παραστάσεις στο Θέατρο 104, από τις 25 Νοεμβρίου 2017.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή. Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει … ούτε για μια στιγμή. Γι’ αυτό και οι φίλοι της, τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν «διακοπές» στον Βόρειο Πόλο, στην νονά της την Σία Μαγισσία – Που μεταξύ μας μια χαρά περνούσε μέχρι τώρα στην κουζίνα της, φτιάχνοντας πραλίνες, κουραμπιέδες και γλυκάκια για τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικάκια. Μα όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια “κάτω – άνω”, ακόμη κι αν είναι Χριστούγεννα. Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν και χοροπηδάνε και τον κόσμο όλο χαλάνε. Μικροί καλικάντζαροι κάνουν την εμφάνιση τους. Τα «γλυκά» των Χριστουγέννων γίνονται «πικρά». Ο Άγιος Βασίλης χάνει τα γυαλιά του και δε μπορεί να διαβάσει τα γράμματα των παιδιών. Και όσο για το σοκολατένιο πάρκο των ονείρων… λιώνει και γίνεται ένα τεράστιο ποτάμι σοκολάτας που κινδυνεύει να πνίξει όλο το Βόρειο Πόλο.

 24099666 10208054952090556 333458382 n

Άραγε θα πείσουν ο Άγιος Βασίλης και τα παιδιά την Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

Για την περίοδο των εορτών φοράει τα γιορτινά της, σκορπάει διάχυτη τη μαγεία των Χριστουγέννων και ταξιδεύει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής. Γεμάτη χρώματα, μουσικές, και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις ευαισθητοποιεί και συγκινεί «παιδιά» απο 2 μέχρι 102 ετών. Αποτελεί μια καλή επιλογή για γονείς, παιδιά & σχολικές ομάδες.

 24099726 10208054951690546 1844347343 n

Η διαδραστική παράσταση «Παιχνιδομαγέματα» είναι μια παράσταση που έχει αγαπηθεί όσο λίγες, που μαμάδες και μπαμπάδες ξεχνάνε τα κινητά τους και βρίσκονται με τα πόδια ψηλά στον αέρα, που μικροί και μεγάλοι γίνονται μια θεότρελη παρέα που ζωντανεύει τον χριστουγεννιάτικο χορό του βυθού, που ταξιδέυει μέχρι τα σύννεφα και που καταφέρνει ν’ αγγίξει το αστέρι των Χριστουγέννων… Είναι η παράσταση που συγκινεί και σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Σοφία Παπαδοπούλου

Χορογραφία: Ιφιλένια Ζαχαριάδου

Παίζουν: Κωνσταντίνα Κλουβάτου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βασίλης Ψυλλάς

Διάρκεια: 75 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: από 25/11/17 έως και 6/1/17
Σενάριο: Σοφία Παπαδοπούλου
Πληροφορίες: Κρατήσεις: 210 3455020 // Πληροφορίες -Ομαδικές κρατήσεις: 6932321039 // Ειδικές τιμές για προγραμματισμένες παραστάσεις σχολείων, συλλόγων, εταιρειών και οργανισμών// *Η παράσταση μπορεί να «ταξιδέψει» και στο σχολείο σας.
Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 18:00 (Τρίτη 26/12 στις 12:00 & στις 16:00 & Σάββατο 6/1/17 στις 12:00)
Πληροφορίες Χώρου: *** Τρίτη 26/12 στις 12:00 & στις 16:00 & Σάββατο 6/1/17 στις 12:00
Φωτογραφίες: Θωμάς Μάμαλης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Κέλλυ, της Βασιλικής Βλάχου στο Θέατρο 104
Θεατρικά Νέα
Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου: Η νέα κωμωδία της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
ΘΕΑΤΡΟ
Σλάντεκ, του Έντεν φον Χόρβατ στο ΠΛΥΦΑ
Θεατρικά Νέα
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τη «Locandiera» του Γκολντόνι στο Θέατρο Τέχνης
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ, της Βάσιας Αργέντη στο Θέατρο Αθηνών
ΘΕΑΤΡΟ
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
ΘΕΑΤΡΟ
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο: Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Christmas Theater
ΘΕΑΤΡΟ
Οι γείτονες από πάνω, του Cesc Gay στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
ΘΕΑΤΡΟ
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios