Ο συγγραφέας του Μικρού Πόνι, Πάκο Μπεθέρα, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Πάκο Μπεθέρα, συγγραφέας του έργου “Το μικρό πόνι”, θα βρίσκεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος της Πρεσβείας της Ισπανίας.
Monopoli Team
26.10.2017
A
A
Ο συγγραφέας και άλλοι συντελεστές του έργου θα συνομιλήσουν με το κοινό στις 19.00. στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, πριν αρχίσει η παράσταση την οποία και θα παρακολουθήσει. Στη συζήτηση θα υπάρχει διαδοχική μετάφραση στα ελληνικά. Ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του προγράμματος, στο οποίο περιέχεται και το κείμενο του έργου του (ΚΑΠΑ Εκδοτική).
Η παρακολούθηση της συζήτησης είναι δωρεάν για το κοινό. Αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει στη συνέχεια και την παράσταση του έργου, μπορεί να κάνει κράτηση στο ταμείο του θεάτρου, τηλ. 210 9212900.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου
«Better safe than sorry!» – Ειδικά όταν μιλάμε για τον HPV…
Το κοινό αγαπά την ιστορία και τα 10 χρόνια COSMOTE HISTORY το αποδεικνύουν
Πρεμιέρες: «Όλες οι Κυριακές» – το μεγάλο φαβορί των φετινών Γκόγια
Άνοιξη-Καλοκαίρι 2026: Αυτά είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν
Όμορφες Σκέψεις: Η παράσταση της Ήρας Κατσούδα comedy συνεχίζεται στο θέατρο Olvio
Γιου γιαϊ γιάκο, της Μαρίσσας Φαρμάκη στο Rabbithole
Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη Vol.2: Νέος ανοιχτός καλλιτεχνικός διαγωνισμός
Ματωμένες Παρτιτούρες: Ένας 17χρονος φτιάχνει μία ταινία για τα Τέμπη
Η Ύδρα μεταμορφώθηκε σε 80s σκηνικό – Βίντεο από τα γυρίσματα με τον Μπραντ Πιτ