MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

La La Land – live in concert στην Αθήνα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το La La Land, το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ που συγκίνησε και ενθουσίασε τους θεατές όπου κι αν προβλήθηκε, θα ζωντανέψει μπροστά στο ελληνικό κοινό με τη συνοδεία 73μελούς ζωντανής ορχήστρας, 40μελούς χορωδίας και jazz ensemble να ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Μια στο τόσο έρχεται μία ταινία και μας θυμίζει τι είναι σινεμά, τη μαγεία της σκοτεινής αίθουσας, τη δύναμη της μουσικής. Μια στο τόσο έρχεται μία ταινία που μας ακολουθεί πολύ καιρό αφού αφήσουμε τον κινηματογράφο, με τη μελωδία της να σκαλώνει στο μυαλό μας και οδηγεί τα βήματά μας στο χορό, ακόμη και στη μέση του δρόμου. 

Το La La Land όχι μόνο ζωντάνεψε ξανά τη φαντασμαγορία των μιούζικαλ και τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, αλλά άφησε εποχή με τη μουσική του Τζάστιν Χούρβιτς που δίκαια βραβεύτηκε με Όσκαρ, ένα από τα έξι τα οποία συγκέντρωσε τελικά η ταινία με τις 14 υποψηφιότητες-ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στις Χρυσές Σφαίρες, όπου η ταινία σάρωσε με 7 βραβεία.

Το La La Land είναι η ιστορία της Μία (με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου βραβεύτηκε για την ερμηνεία της η Έμα Στόουν), μίας ηθοποιού που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλιγουντ και του Σεμπάστιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ενός μουσικού που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του με κάθε κόστος.

35422576 max h 2017

«Για μένα, ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που με γέμιζε χαρά καθώς γύριζα την ταινία ήταν τα πλάνα που είχαν ζωντανή μουσική: έφερνα εκατοντάδες καταπληκτικούς μουσικούς που έπαιζαν ταυτόχρονα με τις τεχνικολόρ εικόνες φέρνοντας στη ζωή τις συνθέσεις του Τζάστιν», έχει πει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Ντάμιεν Σαζέλ.

Είναι η πρώτη φορά που μια ταινία θα προβληθεί με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας στην Ελλάδα!

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη: 60€, Α ζώνη: 50€, Β ζώνη: 40€, Γ ζώνη: 30€, Δ ζώνη: 20 & 15€
Πληροφορίες: Προπώληση των εισιτηρίων στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Viva.
Παραστάσεις: Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Θεόφιλος sold: Η παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου για τον σπουδαίο ζωγράφο στο Θέατρο Μίνι Πειραιώς 131
ΘΕΑΤΡΟ
2 Χρόνια Διακοπές: Ο μαγικός κόσμος του Ιουλίου Βερν ζωντανεύει από την Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου
Θεατρικά Νέα
Βουκεφάλας: Η νέα θεατρική κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται στο Θέατρο Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Οδύσσεια: Μια παράσταση για όλη την οικογένεια από τον Θίασο Ηλία Καρελλά στο Θέατρο Κάππα
ΘΕΑΤΡΟ
Μέγαρο: Το National Theatre Live επιστρέφει με τις «Επικίνδυνες σχέσεις» του Λακλό
ΘΕΑΤΡΟ
Κοινός Λόγος: Η εναρκτήρια παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου αναβιώνει σε νέα πολυμεσική εκδοχή
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Γιάννης Τσορτέκης συναντά την Έλενα Μαυρίδου για 2η χρονιά στη «Δεσποινίδα Τζούλια»
ΘΕΑΤΡΟ
Ο πειρασμός: Μια ανατρεπτική ανάγνωση της κωμωδίας του Γρηγορίου Ξενόπουλου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
ΘΕΑΤΡΟ
BLANCHE after: Ο Σταύρος Λίτινας σκηνοθετεί στο Arroyo το «μετά» της ηρωίδας του «Λεωφορείου ο Πόθος»
ΘΕΑΤΡΟ
Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, από την ομάδα Ent(r)oma στη Σκηνή Brecht-2510
ΘΕΑΤΡΟ
Νικ δε Ντικ: Το νέο έργο του Σταυριανού Κιναλόπουλου για την τρανς εμπειρία στο Μικρό Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βασίλης Βηλαράς επιστρέφει με την «Εκδίκηση του Φώτη»