MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Ελλάδα με το This Is Love περνάει στον τελικό της Eurovision

Η Ελλάδα με την Demy και το τραγούδι “This Is Love” πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Εurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 22.00.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

O πρώτος ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε με επιτυχία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και βρήκε την Ελλάδα με το τραγούδι “This is love”, ανάμεσα στις 10 χώρες που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η Demy πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, μαγεύοντας το Κίεβο με την φωνή της, την σκηνική της παρουσία και τα ειδικά εφέ, που πλαισίωναν το τραγούδι.

Oι υπόλοιπες 9 χώρες που πέρασαν είναι οι εξής: Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.

demy this is love 2017 eurovision contest 3

Στον τελικό του Σαββάτου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι θα έχουν προέλθει από τους δύο ημιτελικούς, οι Big Five (Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία) και η διοργανώτρια χώρα, Ουκρανία.

Την ακριβή θέση εμφάνισης της Demy και του This Is Love στον τελικό θα την μάθουμε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού θα έχει ολοκληρωθεί και ο δεύτερος ημιτελικός και θα ξέρουμε ποιές θα είναι οι δέκα χώρες που προβιβάζονται από αυτόν. Δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή μέχρι το Σάββατο… Kαλή επιτυχία Demy. Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b