MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία του Yann Tiersen στο Ηρώδειο

Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Yann Tiersen στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 8 Μαϊου στις 14.00.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Tο κοινό έχει ερωτευτεί τα soundtracks του Yann Tiersen: μέσα από μια χούφτα νότες, μέσα από τα ακατάπαυστα επαναλαμβανόμενα μουσικά μοτίβα, που εκπέμπουν νοσταλγία και σπινθηροβολούν λαχτάρα και επιθυμίες, ο συνθέτης καταφέρνει να χτυπά κατάκαρδα και να ξυπνά τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Γιατί αυτός είναι ο Yann Tiersen, ένας αιώνιος μουσικός, που εξακολουθεί να πειραματίζεται και να εκπλήσσει το αφοσιωμένο του κοινό. Το κοινό που κάθε φορά τον ευχαριστεί που γέμισε με μελωδίες ακόμη και τις πιο ανεξερεύνητες πτυχές της ψυχής του και μαζί του ταξίδεψε, ταυτίστηκε με τα πλήκτρα του πιάνου και ένιωσε τον συνθέτη, σα μαέστρο, του δικού του ψυχικού μωσαϊκού.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον δει να καταθέτει την ψυχή του, πότε με ένα πιάνο, πότε με ένα δαιμονικό βιολί, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, υπό την Αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου. Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, ο πολύ- οργανίστας συνθέτης μας προσκαλεί σε μια απέριττα, μυσταγωγική βραδιά, τόσο οικεία όσο και «μυστική», όπως μία παράσταση μέσα σε ένα «παλιό μουσικό κουτί».


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b