MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
29
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Οι Ανύπαρκτοι Φίλοι στο Θέατρο Αλκμήνη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Οι “Ανύπαρκτοι Φίλοι” βρίσκονται παντού και για πάντα, γι’ αυτό και συνεχίζουν για 2η χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Η καινούρια «φίλη» της παρέας, Μαρία Γεωργιάδου, φοράει το προσωπείο των υψηλών καρατίων της και πασχίζει να απολαύσει τη ρουτίνα μιας ψεύτικης καθημερινότητας, η οποία περιλαμβάνει από έναν αόρατο σύντροφο μέχρι μία φαινομενικά ευτυχισμένη φίλη αποφασισμένη να μην εκπέσει σε μια ζωή δίχως ψηλοτάκουνα.

Ο χρόνος έχει πάρει στο πέρασμά του κάθε αίσθηση αυθορμητισμού και αγνών συναισθημάτων από όλους τους ήρωες της διπλανής πόρτας, αντικαθιστώντας τα με φοβίες, ψυχαναγκασμούς και γλοιώδη προσωπεία.

Aniparktoi Filoi 1

Σ’ αυτό το έργο, ο ευφυής Βρετανός θεατρικός συγγραφέας Alan Ayckbourn, “βγάζει την γλώσσα” στη σοβαροφάνεια, την μιζέρια και το θολό τοπίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Και το κάνει πολύ καλά, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο έργο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα του κι έχει αποσπάσει πολλά βραβεία.

Η Μαρία κι ο Μάνος ανοίγουν την πόρτα της βίλας τους (του κήπου τους για την ακρίβεια) στους ανύπαρκτους φίλους τους και μαζί μ’ αυτούς και στους θεατές αφήνοντας τους να κρυφοκοιτάξουν τις φαινομενικά άριστες σχέσεις τους και τις «ευτυχισμένες» ζωές τους. Οι χαρακτήρες ασφυκτιούν ήδη όταν καταφθάνει ο επίτιμος καλεσμένος τους. Αυτός ο «υπαρκτός» φίλος, αν και πρόσφατα χήρος, έρχεται να αναταράξει με απρόσμενο τρόπο τις ζωές τους, θέλοντας να τους κάνει να καταλάβουν ότι μια ανεπαρκή ζωή είναι πολύ χειρότερη από τον θάνατο.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Alan Ayckbourn
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

Σκηνικά: Νίκος Κασσαπάκης
Κοστούμια: Νίκος Κασσαπάκης
Μουσική: Γιώργος Περού
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Παίζουν: Μαρία Γεωργιάδου Δημήτρης Μάριζας Ειρήνη Παπαδημάτου Μανώλης Ιωνάς Κωνσταντίνος Μουταφτσής Κατερίνα Κωνσταντέλλου Σε ρόλο έκπληξη ο Τάσος Γιαννόπουλος!

Διάρκεια: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 13€, 10€ μειωμένο
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου (τηλ. κρατήσεων: 210 3428650) και στο www.viva.gr Μέρος των εσόδων δίνεται στον Σύλλογο ΝΟΣΗΛΕΙΑ για δωρεάν υπηρεσείες κατ' οίκον νοσηλείας σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.30 (Από 23 Ιανουαρίου κάθε Τρίτη στις 19.00)
Βοηθός Σκηνοθετη: Μαγδαληνή Παλιούρα
Φωτογραφίες: Γιάννης Πρίφτης
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Κύκλος των Ανώνυμων Εξαρτήσεων, του Διονύση (Ντένη) Μακρή στο Θέατρο ΜΕΤΣ
ΘΕΑΤΡΟ
… καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς: Η παράσταση της Ομάδας GAFF για 5η χρονιά στο Σύγχρονο Θέατρο
ΘΕΑΤΡΟ
Το Μαγαζάκι του Τρόμου: Το θρυλικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ έρχεται στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
Θεατρικά Νέα
(Για ένα) όνειρο (καλοκαιρινής νύχτας): ‘Ενας σύγχρονος Σαίξπηρ από τον Θωμά Μοσχόπουλο στο Θέατρο Πόρτα
ΘΕΑΤΡΟ
MITeRA: Η νέα solo performance της Ειρήνης Φαναριώτη στο Adelphi
ΘΕΑΤΡΟ
20 Βήματα Μπροστά: Το μπεστ σέλερ του Χόρχε Μπουκάι ζωντανεύει στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
ΘΕΑΤΡΟ
ORACLE: Ο Łukasz Twarkοwski επιστρέφει στη Στέγη με ένα καθηλωτικό σκηνικό σύμπαν
ΘΕΑΤΡΟ
Θέατρο Αργώ: Δύο αδημοσίευτα μονόπρακτα του Ανδρέα Στάικου για πρώτη φορά επί σκηνής
ΘΕΑΤΡΟ
Μέχρι Κάθε Αύριο: Η συλλογή της Κατερίνας Ντίνου γίνεται μουσικοποιητική παράσταση στο Θέατρο Arroyo
ΘΕΑΤΡΟ
Η Γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου για 2η χρονιά στο Θέατρο Βεάκη
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Αρχιτέκτων, της Φώφης Τρέζου για 2η χρονιά στο Θέατρο 104
ΘΕΑΤΡΟ
Εκτροφείο Τεράτων, του Γιάννη Παπάζογλου στο Θέατρο Αργώ