MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το “κακό παιδί” του μπαλέτου, Sergei Polunin, σε νέους ρόλους

Ο διάσημος 26χρονος Ουκρανός χορευτής που αυτή τη στιγμή είναι το θέμα του ντοκυμαντέρ με τίτλο “Dancer” και έγινε viral με τη συμμετοχή του στο video clip του τραγουδιού “Τake me to Church”, φαίνεται πως ξεκινάει μια καριέρα στον κινηματογράφο.

Monopoli Team

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o Sergei Polunin, o οποίος θεωρήθηκε από πολλούς ο καλύτερος χορευτής μπαλέτου της γενιάς του, πρόκειται να παίξει σε δύο ταινίες που έρχονται το 2017: Σε μία καινούργια προσαρμογή του “Murder of the Orient Express” δίπλα στον Johnny Depp, την Penelope Cruz και τη Michelle Pfeiffer και σε ένα κατασκοπικό θρίλερ με τίτλο “Red Sparrow“, δίπλα στην Jennifer Lawrence και τον Joel Edgerton

sergei51216

Ο Polunin είναι ο νεότερος χορευτής που συμμετείχε ποτέ στο British Royal Ballet (στην ηλικία των 20). Δύο χρόνια αργότερα, χωρίς προειδοποίηση, το παρατάει. Στις συνεντεύξεις είπε πως κουράστηκε από τις πρόβες, την τιμωρητική πειθαρχία και το σωματικό στρες που του προκαλεί το μπαλέτο. Μίλησε για την συνιδιοκτησία ενός στούντιο tattoo στο Βόρειο Λονδίνο, τουίταρε προκλητικά για ναρκωτικά και πάρτυ, και δήλωσε πως θέλει να ζήσει μία “κανονική” ζωή, ίσως να γίνει ηθοποιός. Τα Media στη Μ.Βρετανία, σοκαρισμένα από την ξαφνική αλλαγή ρόλου του Polunin, τον αποκάλεσαν το “κακό παιδί του μπαλέτου“.

polunin51216

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/YXsP-AAL-7M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b