MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο άλμπουμ για τους θρύλους της Ροκ, Deep Purple

Το εικοστό studio άλμπουμ των θρυλικών Deep Purple αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 με τίτλο “Infinite”. Το συγκρότημα δημοσίευσε ένα teaser βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Monopoli Team

Το “Infinite” ακολουθεί το άλμπουμ του 2013 με τίτλο “Now What?!”. Παραγωγός είναι ο Bob Ezrin, ο οποίος έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο παρελθόν με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Lou Reed, ο Alice Cooper, οι Kiss και οι Pink Floyd.

deeppurple2281116
Ο Ian Gillan ζητά από το κοινό με ένα χιουμοριστικό τρόπο να είναι υπομονετικοί, σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Το συγκρότημα, το οποίο πλησιάζει τα 50 χρόνια ιστορίας, τον Απρίλιο 2015 βρέθηκε στην κορυφή της λίστας σε ένα poll των αναγνωστών σχετικά με τους καλλιτέχνες που πρέπει να εισαχθούν στο Hall of Fame το 2016. Τον Οκτώβριο του 2015, ήταν υποψήφιοι για εισαγωγή για τρίτη φορά. Το Δεκέμβριο του 2015, τελικά ανακοινώθηκε πως το συγκρότημα θα εισαχθεί (όπως πραγματοποιήθηκε όντως στις 8 Απριλίου 2016) με τους υπεύθυνους του Hall of Fame να δηλώνουν πως: “Η απουσία των Deep Purple από το Hall of Fame είναι ένα κενό που πρέπει να συμπληρωθεί”, προσθέτοντας πως το συγκρότημα μαζί με τους Led Zeppelin και τους Black Sabbath, σχηματίζουν “την Αγία Τριάδα των Hard Rock και Metal συγκροτημάτων.”

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/eFDdnUiN_uY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b