MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο George Lucas “εγκαταλείπει” τον Indiana Jones

Αν και η ιστορία του Indiana Jones κρατιέται ζωντανή, με την 5η ταινία της, ο George Lucas δε θα είναι αυτός που θα τη γράψει.

Monopoli Team

Θυμίζουμε ότι η ιστορία των προηγούμενων ταινίων Indiana Jones είχε την υπογραφή του George Lucas του σεναριογράφου και σκηνοθέτη της δημοφιλούς σειράς ταινιών Star Wars. Αν και η συνταγή Steven Spielberg – Harrison Ford – George Lucas έχει αναδείξει το franchise Indiana Jones ως ένα από τα πιο δημοφιλή franchise όλων των εποχών, ο τελευταίος απ’ ότι φαίνεται δε θα συντελέσει στο φινάλε της ιστορίας, αν και θα βρίσκεται σε ρόλο παραγωγού.

georgelucas251016
George Lucas

Η πληροφορία αυτή προήλθε από συνέντευξη του σεναριογράφου της νέας ταινίας, David Koepp, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του και “απ’ όσο ξέρει”, δε θα εμπλακεί στην ιστορία της ταινίας. 

Η ταινία αναμένεται τον Ιούλιο του 2019 και έρχεται για να δώσει φινάλε σε ένα franchise που απέφερε κέρδη σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office. Θυμίζουμε πως η πρώτη ταινία, κυκλοφόρησε το 1981 με τίτλο “Οι κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” και είχε βραβευθεί με 4 ‘Οσκαρ. Όσκαρ είχαν κερδίσει και οι δύο επόμενες ταινίες, το “Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού” (1984) και το “Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία” (1989).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b