MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To τρέιλερ της νέας ταινίας της J.K. Rowling βρίσκεται εδώ

Η νέα ταινία “Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται” (Fantastic Beasts and Where to Find Them) σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Rowling, της αγαπημένης από το κοινό συγγραφέως της σειράς βιβλίων Harry Potter, στη συγγραφή σεναρίου για τον κινηματογράφο.

Monopoli Team

“Η μεταφορά των βιβλίων της Rowling στην οθόνη αποδείχτηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise όλων των εποχών. Αναμένουμε να δούμε αν η καινούργια της ταινία θα έχει ανάλογη απήχηση. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική αναμένεται σε 2D και 3D στις 18 Νοεμβρίου 2016. Το σενάριο θα κυκλοφορήσει και σε βιβλίο μία μέρα μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Eddie Redmayne (The Theory of Everything), ως ο “μαγικο-ζωολόγος” ταξιδευτής Newt Scamander, σε σκηνοθεσία David Yates, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών Harry Potter.

eddieredmaye71016

Η υπόθεση ανοίγει με τον Newt Scamander το 1926 να έχει μόλις συμπληρώσει μόλις ένα ταξίδι στο οποίο βρήκε και κατέγραψε όλα τα μαγικά πλάσματα. Φθάνοντας στην Νέα Υόρκη για μία σύντομη στάση, θα είχε περάσει ανενόχλητος αν η μαγική του βαλίτσα δεν άνοιγε και τα μαγικά πλάσματα δεν απελευθερώνονταν.

Πρωταγωνιστούν επίσης: Ezra Miller (We need to talk about Kevin, The perks of being a Wallflower), Katherine Waterston (Έμφυτο Ελάττωμα, Steve Jobs), Colin Farrell (Ο Αστακός, True Detective)

collinfarrel71016

Η ταινία φέρνει μαζί ένα μεγάλο αριθμό ατόμων από τις ταινίες Harry Potter, όπως τους παραγωγούς David Heyman, Steve Kloves και Lionel Wigram.

Το “Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται” θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b