MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η φρενίτιδα του Pokemon Go δεν θα αργήσει να περάσει στο σινεμά

Καινούρια ταινία Pokemon αναμένεται, όπως ήταν φυσιολογικό, μετά την ασύλληπτη επιτυχία της εφαρμογής Pokemon Go.

Monopoli Team

Η εταιρία “Legendary” κέρδισε τα δικαιώματα για την καινούργια ταινία Pokemon, και αναμένεται να λανσάρει την ταινία με ένα νέο χαρακτήρα, τον “Ντετέκτιβ Πίκατσου” -ένα νέο ρόλο του πιο αναγνωρίσιμου Pokemon- που εισήχθει μέσω ενός βίντεο-παιχνιδιού στην Ιαπωνία. Αν και η εταιρία απέφυγε να δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, ανακοίνωσε ότι η παραγωγή δε θα αργήσει να ξεκινήσει και αναμένεται μέσα στο 2017.  

landscape 1456483171 pokemon2

Το φαινόμενο Pokemon πρωτοξεκίνησε στην Ιαπωνία το 1996 και πούλησε 279 εκατομμύρια βίντεο-παιχνίδια παγκοσμίως με 21.5 δυσεκατομμύρια “κάρτες” που στάλθηκαν σε 74 χώρες, και μία σειρά κινουμένων σχεδιών, η οποία αποτελούταν από 19 κύκλους. Η συμφωνία για την καινούργια ταινία έγινε δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και εισέβαλε βίαια μέσα στη συνείδηση της ποπ κουλτούρας.

pokemon go nick statt screenshots 1.0

Θα συνεχιστεί η επιτυχία των Pokemon με την καινούργια ταινία; Θα κερδίσει το κοινό ο καινούργιος ρόλος του Πίκατσου; Όπως και να έχει, η ταινία θα συζητηθεί.  

Περισσότερα από Cine News