MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5o Up Festival στην Αμοργό

Έφτασε η ώρα για το 5ο Up Festival το οποίο, φέτος ξεπερνάει το τριήμερο και μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις παρατείνει και τη διαμονή μας στο νησί! Οι εορτασμοί ξεκινούν από την Τρίτη 12 Ιουλίου, ενώ το grand -UP- finale έχει ορισθεί για την Κυριακή 17 Ιουλίου αρχικά.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο χώρος διεξαγωγής του Festival είναι η Παραλία της Αιγιάλης στην Αμοργό και πιο συγκεκριμένα ο χώρους του Δημοτικού parking και το beach bar Ammos.

Τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ θα βρεθούν στη σκηνή μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μαζί με τα νέα εκείνα σχήματα που άφησαν στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις. Μετά τις live εμφανίσεις, τη σκυτάλη παίρνουν οι djs και τα after party είναι αυτά που μας οδηγούν μέχρι τις…μεγάλες πρωινές ώρες!

up festival 2016 2

Μην ξεχνάτε ότι το Ammos Beach Bar, που φιλοξενεί το φεστιβάλ, από 13 έως 17 Ιουλίου, θα είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί με δυνατό καφέ, μέχρι να έρθει η ώρα του soundcheck και του πρώτου άτυπου πάρτι της ημέρας, μέχρι αργλα το βράδυ και το τέλος των dj sets, τα οποία θα φιλοξενηθούν στον χώρο του.

Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν δύο bar από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε, μεταξύ άλλων, και το Up Cocktail ενώ φέτος έχει προβλεφθεί υποδομή για φαγητό όλες τις ώρες. Μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από το Merchandise του φεστιβάλ όπου φέτος θα βρείτε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία… T-Shirts του UP Festival και των συγκροτημάτων, αλλά και Βινύλια και CD από όλους τους συμμετέχοντες.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Πέμπτη 14 Ιουλίου

villagers of ioannina city up festival 2016

Villagers Of Ioannina City
Κρίστη Στασινοπούλου
The Noise Figures
The Cave Children
After party by UP Festival Team
Warm Up Dj Set: 15.00 – 20.00

Παρασκευή 15 Ιουλίου
foibos deliborias up festival 2016

Φοίβος Δεληβοριάς
Vodka Juniors
Σtella
Daphne And The Fuzz
After party by KonZoo
Warm Up Dj Set: 15.00 – 20.00

Σάββατο 16 Ιουλίου
paulos paulidis up festival 2016

Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Larry Gus
The Boy
Gioumourtzina
After party by Laternative ( En Lefko)
Warm Up Dj Set: 15.00 – 20.00

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b