MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οντισιόν για νέους ηθοποιούς στη Στέγη

Ανοιχτό κάλεσμα σε ακρόαση για θεατρική παραγωγή για την επόμενη σεζόν ανακοινώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Monopoli Team

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και η σκηνοθέτις Ελένη Ευθυμίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας νέας παράστασης που θα βασίζεται σε μυθιστόρημα γνωστού συγγραφέα, διοργανώνει ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς – με πολύ καλές μουσικές γνώσεις – ερμηνευτικής ηλικίας 22 έως 36 ετών.

Η παράσταση, διάρκειας μίας περίπου ώρας, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής περιόδου της Στέγης 2016-17 και θα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο θέατρο, όπως ασθενείς, ηλικιωμένοι, έγκλειστοι, κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών κ.λπ. και δύναται να πραγματοποιηθεί σε σχολεία μη προνομιούχων περιοχών, νοσοκομεία, γηροκομεία, φυλακές, καταυλισμούς κάθε είδους, δημόσιους χώρους, βιβλιοθήκες κ.λπ. αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους της Στέγης. Η παράσταση θα ταξιδέψει επίσης και σε σταθμούς εκτός Αθήνας για περιορισμένες μέρες. Παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο 4 φορές την εβδομάδα, συνήθως στο χρονικό διάστημα πρωί-απόγευμα και με εξαίρεση κάποιες βραδινές παραστάσεις που όμως θα κανονιστούν σε συνάρτηση με το πρόγραμμα των ηθοποιών.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016. Ο χώρος διεξαγωγής της ακρόασης είναι η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107). Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 18 Αυγούστου με μέσα Οκτωβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα παρακάτω:
Υποχρεωτικά:

  • το βιογραφικό τους σημείωμα, με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση, μεγάλο μέγεθος (παρακαλείσθε να στείλετε ένα ενιαίο αρχείο με τα δύο παραπάνω σε μορφή pdf)

Επιθυμητά:

  • συνοδευτικό κείμενο max. 200 λέξεων στο οποίο να αναφέρονται οι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί λόγοι που κινητοποιούν τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε αυτή την παράσταση
  • ένα link που να οδηγεί σε βίντεο max. 1 λεπτού (σε μορφή mp4) στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι να παρουσιάζουν τον εαυτό τους (μπορείτε να ανεβάσετε το βίντεο σας στο wetranfer αποστέλλοντας το στο προσωπικό σας email και στη συνέχεια να κάνετε copy paste το download link του wetransfer που θα σας σταλεί, στο σώμα του email που θα στείλετε)

Αιτήσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές έως το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 15:00. Αφού μελετηθούν όλες οι αιτήσεις προσεκτικά και βάσει των προδιαγραφών που έχουμε θέσει, θα επιλεγούν ορισμένες από αυτές. Απαντήσεις για την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού σε όσους επιλεγούν για την ακρόαση θα δοθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 έως τις 12:00 το πρωί, ενώ στους υπόλοιπους θα σταλεί αρνητική απάντηση. Οι ενδιαφερόμενοι που θα λάβουν θετική απάντηση θα κληθούν να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν ένα μικρό απόσπασμα από κάποιο μυθιστόρημα της επιλογής τους καθώς και ένα τραγούδι επιλογής τους, το οποίο θα μπορούν να τραγουδήσουν με συνοδεία φορητού μουσικού οργάνου που όμως θα πρέπει να φέρουν και να παίζουν οι ίδιοι.

Αποστολή βιογραφικού-φωτογραφίας-κειμένου-βίντεο: [email protected]

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b