MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στων Άγιων τα νερά: Ένα άλμπουμ με φυσικό ήχο

Ένα άλμπουμ με φυσικό ήχο που δεν αναλώνεται στις ηλεκτρονικές συνθήκες της εποχής, είναι το “Στων Αγίων τα νερά”. Το πρώτο τραγούδι από το δίσκο με τίτλο “Η Αυλή”, κυκλοφορεί ήδη με ερμηνευτή τον Πάνο Ζώη, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο cd από τις Εκδόσεις Μετρονόμος.

Χ. Γκατζόφλιας & Λ. Αντωνιάδης
Monopoli Team

Ο Χάρης Γκατζόφλιας, έχοντας στο ενεργητικό του μουσικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις για τον κινηματογράφο, συναντά το νεοφερμένο στιχουργό Λάζαρο Αντωνιάδη σε μια σύνθετη επιλογή επτά τραγουδιών· ακουσμάτων από την ευρωπαϊκή κουλτούρα, τις μυρωδιές της Ανατολής και την πολύπλευρη ακουστική της Μεσογείου, ερμηνευμένα από τους Θοδωρή Βουτσικάκη, Πάνο Ζώη, Κική Τσαλίκη, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μέλα Γεροφώτη και Νόνικα Μαλκουτζή.

ston agion ta nera almpoum cd panos zois
Πάνος Ζώης

Η σύνθεση του πρώτου κύκλου δημιουργίας τους έχει πυρήνα τη δυναμική συνάντηση των σουρεαλιστικών στοιχείων και τη λατρεία των εικονοπλαστικών κειμένων. Επτά τραγούδια για μια γενιά που περνά και μια γενιά που επιστρέφει στις ρίζες της. Η δουλειά αποδίδει τις μουσικές φόρμουλες και ενισχύει την εγγραφή με όσο πιο φυσικό τρόπο γίνεται. Οι φωνές μονοπωλούν το ενδιαφέρουν, αφού δεν υπάρχουν φωνητικά. Το βιβλίο cd γεννήθηκε από την ανάγκη της φυσικής εξέλιξης του απτού προϊόντος, παρ’ όλο που τείνει η εξάλειψη του. Η επιμέλεια του εικαστικού ανήκει στον Ζαχαρία- Ραφαήλ Σεφερίδη (Zack Sef).

ston agion ta nera almpoum cd2
Θοδωρής Βουτσικάκης

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b