Έκθεση φωτογραφίας του Naimat Hassan στο BlackBox Photography
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήTo BlackBox Photography μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης “Mirror-like Surface” του Naimat Hassan το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 21.00.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ έκθεση πραγματεύεται την αμεσότητα της φωτογραφικής αναπαράστασης που υποβάλλει στο θεατή την ψευδαίσθηση ότι έρχεται αντιμέτωπος με τον πραγματικό κόσμο μέσα από ένα διάφανο μέσο.
Ο Naimat Hassan, κατάγεται από το Αφγανιστάν και ζει στην Αθήνα από το 2001. Ξεκίνησε να φωτογραφίζει το 2006. Το 2007 φωτογράφισε την πολυπολιτισμική όψη της Αθήνας στα πλαίσια του project City Streets, υπό την αιγίδα του British Council. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Τεχνόπολη, στο πλαίσιο δράσης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο Μέγαρο Εϋνάρδου, στο μουσείο Γουναρόπουλου και αλλού.
Στο χώρο μας θα φιλοξενηθούν 20 φωτογραφίες από τη δεκαετή διαδρομή του στην πόλη.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιάννης Σίμος
Διάρκεια έκθεσης: 23 Απριλίου – 8 Μαίου
Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 21:00
Η έκθεση θα παραμείνει κλειστή στις 30 Απριλίου, 1 και 2 Μαΐου
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Θανασάρας και Βωβίτο: Μια αποστολή στο Φεγγάρι για μικρούς αναγνώστες
- Εθνικό: Έρχεται η «Φόνισσα» του Γιώργου Κουμεντάκη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
- Η μαγεία του Σαλέντο στην Αθήνα: Η Orchestra Popolare φέρνει τη «Νύχτα της Ταραντούλας» στο Μέγαρο
- «Ο Παρτιζάνος»: Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για τον Μανώλη Γλέζο
- Ο Έμπορος της Βενετίας: Ο Γιάννης Μπέζος αναμετράται με τον Σαίξπηρ στο Θέατρο Αλκυονίς