MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Λαμπερή η πρεμιέρα του Game of Thrones στο Λος Άντζελες

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ – 10 Απριλίου 2016- στο διάσημο κινέζικο θέατρο του Χόλυγουντ TCL όπου παρευρέθηκαν και πόζαραν στο φακό οι αμέτρητοι ήρωες της πολυσυζητημένης σειράς.

author-image Πένυ Νικολάου

Η συγκρεκριμένη πρεμιέρα ξεχώριζε καθώς το κόκκινο χαλί φώναζε από μακρυά Game of Thrones! Πανό που απεικόνιζαν τους εντυπωσιακούς οίκους του Westeros Starks, Targaryens, Lannisters και άλλοι- κρέμονταν κατά μήκος του κόκκινου χαλιού ενώ το επίκεντρο αποτελούσε μια αναπαράσταση του Κορακιού με τα τρία μάτια, του μυστικιστικού πλάσματος που αποτελεί δάσκαλο/συνοδοιπόρο του Μπεν Σταρκ (Isaac Hempstead Wright).

Πρόκειται για μια σειρά  πολύ καλά προστατευμένη αφού απαγορεύετε σε όλους τους συντελεστές να αποκαλύψουν το παραμικρό για τη συνέχεια. Τι θα συμβεί στη Daenerys, στον Tyrion και κυρίως στον Jon Snow (Kit Harington); Οι αναγνώστες των βιβλίων βρίσκονται εξίσου στο σκοτάδι σχετικά με αυτά τα ζητήματα, όπως και το τηλεοπτικό κοινό αυξάνοντας την ανυπομονησία για το τι θα δούμε σε λίγες μέρες.

Το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν, που ονομάζεται “Η Κόκκινη Γυναίκα” και θα προβληθεί στις 26 Απριλίου, θεωρείται ένα από τα πιο αινιγματικά και πολυαναμενόμενα επεισόδια ολόκληρης της σειράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “The Hollywood Reporter” θα περιλαμβάνει σημεία που σοκάρουν, αναπάντεχα και άβολα γέλια και πολλές στιγμές σιωπής.

Όσον αφορά τη χθεσινή πρεμιέρα, όλες οι εμφανήσεις των συντελεστών που πόζαραν στο κόκκινο χαλί ήταν μοναδικές με εκείνη της Sophie Turner να κλέβει την παράσταση!

lena headey
Lena Headey (Cersei Lannister)

tyrion and wife
Peter Dinklage (Τyrion Lannister) και Erica Schmidt

isaac hempstead wright
Isaac Hempstead Wright (Ben Stark)

nathalie emmanuel
Nathalie Emmanuel (Missandei)

sophie turner
Sophie Turner (Sansa Stark)

sophie iwan
Sophie Turner και Iwan Rheon

maisie williams3
Maisie Williams (Aria Stark)

maisie selfie
Maisie Williams

got premiere2
Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)

nikolaj coster
Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister)

micle got
Michael McElhatton (Roose Bolton)

emilia clarke 6 season
Emilia Clarke

group photo
Από αριστερά : David Benioff, Amanda Peet, Charlie Day, Glenn Howerton, Jill Latiano, Rob McElhenny, Dan Weiss και Andrea Troyer

hana
Hannah Murray (Gilly)

game of thrones premiere
Από αριστερά: Iwan Rheon, Gethin Anthony, Alfie Allen, Kristian Nairn, Jacob Anderson and Finn Jones

michiel huisman
Michiel Huisman (Daario Naharis)

sophie turner2
Sophie Turner

got2
Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane) και Gry Molvær

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b