MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το φαινόμενο AVENER για πρώτη φορά στην Ελλάδα

O Avener, ο γνωστός Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, έρχεται ως headliner dj στο πρώτο «Bonjour Athenes Dance Festival» στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall!

author-image Πένυ Νικολάου

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Avener, ο αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου,θα δώσει ένα «So French Touch of Elegance», ιδανικό για την καρδιά της Άνοιξης. Με αυτή τη μοναδική γαλλική ηλεκτρονική πινελιά στον deep house και electro ήχο του, ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, του «To Let Myself Go» και του «Hate Street Dialogue», του «Panama» και του «Fade Out Lines» έρχεται ζωντανά λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί στο περίφημο dance φεστιβάλ του Άμστερνταμ.

Ο αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου, θα δημιουργήσει τον τέλειο ήχο της πόλης, θα γίνει trend κι εδώ ενώ είναι ήδη Νο 1 στη Γερμανία και τη Γαλλία. Θα ακούσουμε κι εμείς live τις ευφάνταστες διασκευές του σε κομμάτια όπως το «Castle in the Snow» των Kadebostany και το «It Serves You Right To Suffer» του John Lee Hooker.

avener2

Μαζί του θα είναι και τα δύο νέα μεγάλα ταλέντα της Γαλλικής electro, nu disco και deep house σκηνής, το ντουέτο των Synapson, αυτό που είναι υπεύθυνο για το μαγικό «Djon maya maï». Αλλά και gia το «All in You» το καινούργιο τους κομμάτι που ακούει όλη η Αθήνα και η Γαλλία φυσικά, μία τεράστια επιτυχία με την Anna Kova στα φωνητικά. Αναμένεται πανικός, το feeling των Synapson θα πλημμυρίσει το Gazi Music Hall.

synapson

Τρίτο μεγάλο όνομα της βραδιάς η Phoebe Killdeer, η πρώτη τραγουδίστρια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Nouvelle Vague και αυτή στην οποία οφείλεται το «Fade Out Lines» του Avener (δικό της κομμάτι). 

phoebe and the shift

Αναμένονται πολλές εκπλήξεις στην -πολλών τετραγωνικών- σκηνή του Gazi Music Hall. Μία υπερπαραγωγή με πολλά φώτα, τέλειο ήχο ειδικά στημένο για τη βραδιά, led γιγαντοοθόνες και πολλά άλλα. Μην λείψετε από το φεστιβάλ το οποίο θα σας μεταφέρει στα στενά της Μονμάρτης!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b