MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ο Μυστήριος Mr Love στο Μικρό Γκλόρια

Οι θεατρικές επιχειρήσεις του Τάσου Παπανδρέου παρουσιάζουν στο θέατρο «ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟ» από τα μέσα Μαρτίου το ερωτικό θρίλερ της Καρολάιν Λίτς «Ο μυστήριος mr love» με τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Τζένη Διαγούπη.

Μαρίνα Πυλαρινού

H υπόθεση
Λονδίνο 1910. Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν, το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται, το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους. Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια αλλά και τη δική του, μυστηριακή, καταλυτική, γοητευτική. Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους και να ζησουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό; Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί, με χιούμορ ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

mustirios mr love mikro gloria2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Βάλαρης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά
Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς

Παίζουν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τζένη Διαγούπη

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12€, Φοιτητικό 10€, Ανέργων 10€ (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας)
Παραστάσεις: Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη & Κυριακή στις 21:15, στις Σάββατο 18:15
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b