MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επιστρέφει ο Indiana Jones

Ο Harrison Ford ετοιμάζεται να ξαναφορέσει το καπέλο του “Indiana Jones”, για να γυρίσει την πέμπτη περιπέτεια της επικής σειράς.

Monopoli Team

Όπως ανακοίνωσε η Walt Disney Co, η ταινία αναμένεται να βγει στην μεγάλη οθόνη στις 19 Ιουλίου 2019, με τον Steven Spielberg στο “τιμόνι” για πέμπτη συνεχή φορά.

“Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους σημαντικότερους ήρωες στην ιστορία του κινηματογράφου και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη το 2019”, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Disney Alan Horn.

Ο Harrison Ford θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον ριψοκίνδυνο αρχαιολόγο και ερευνητή που γνώρισε για πρώτη φορά το κοινό το 1981, με τους “Κυνηγούς της χαμένης κιβωτού“- μία από τις 100 καλύτερες αμερικανικές ταινίες όλων των εποχών. Η δεύτερη επιτυχημένη ταινία δεν άργησε να έρθει, καθώς το 1984 ο Indiana Jones επέστρεψε με το “Ναό του Χαμένου Θησαυρού“, το 1989 απολαύσαμε την “Τελευταία Σταυροφορία“, και το 2008 “Το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου“. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις ταινίες έχουν αποφέρει σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολλάρια στο παγκόσμιο box office.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b