MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε το Βίκτορ Βικτόρια με super προσφορά!

Tο διάσημο μιούζικαλ «Βίκτορ Βικτόρια», τη νέα μεγάλη παραγωγή του Θεάτρου Πάνθεον, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, όλοι οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE, με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU.

Monopoli Team

Το αγαπημένο «πρόγραμμα» των θεατρόφιλων συνεχίζεται και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE να απολαύσουν την νέα υπερπαραγωγή του θεάτρου Πάνθεον “Βίκτορ Βικτόρια” με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή σε όλες τις ζώνες, και το Σάββατο εκτός διακεκριμένης και Α’ ζώνης.

VictorVictoria1

Λίγα λόγια για το μιούζικαλ Βίκτορ Βικτόρια!
Γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές από την κινηματογραφική μεταφορά του από τον Blake Edwuards (1982) με πρωταγωνίστρια τη Τζούλι Άντριους, το Bίκτορ Βικτόρια μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή του Πάνθεον σε μια εντυπωσιακή παραγωγή που σκηνοθετεί ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Παρίσι του μεσοπολέμου, όπου η Βικτόρια Γκραντ, μια σοπράνο με οικονομικά προβλήματα προκειμένου να βρει δουλειά ως τραγουδίστρια, αναγκάζεται να μεταμορφωθεί σε ομοφυλόφιλο άνδρα, ύστερα από υπόδειξη του ιμπρεσάριου Τόντι. Σύντομα θα γίνει διάσημη ως Βίκτωρ, μέχρι τη στιγμή που ο έρωτας θα μπει στη ζωή της με το πρόσωπο ενός Αμερικανού γκάνγκστερ.

Το ρόλο του Βίκτορ-Βικτόρια ερμηνεύει η Εβελίνα Παπούλια ενώ το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είχε παρουσιάσει το 1983 η Αλίκη Βουγιουκλάκη -με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο και συμπρωταγωνιστές τους Βλάση Μπονάτσο και Ηλία Λογοθέτη.

tzimou

Σχετικά με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU
Το COSMOTE DEALS for YOU, http://www.cosmote.gr/dealsforyou/ προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, απόδραση, shopping και αυτοκίνητο. Για συμμετοχή χρειάζεται μόνο η αποστολή κενού SMS στο 19019 (πελάτες κινητής) ή καλώντας το 13019 (πελάτες σταθερής) ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος (πελάτες κινητής και σταθερής).

Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU επεκτείνει συνεχώς τις συνεργασίες του για να μπορούν οι πελάτες COSMOTE να απολαμβάνουν δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις της σεζόν με μοναδικές προσφορές. Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, εντάχθηκαν και οι παραστάσεις: «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκέ, η κωμωδία «Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)» στο θέατρο Δημήτρης Χορν, αλλά και η σκηνική σύνθεση «Τα ωραία χέρια μας» στο θέατρο Ροές, με τον Άρη Σερβετάλη.

Παράλληλα συνεχίζουν να ισχύουν όλες οι μεγάλες προσφορές σε επιτυχημένες παραστάσεις, όπως η προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του 1 για την κωμωδία «Μου λες αλήθεια» σε σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου στο θέατρο Κάππα, καθώς και η έκπτωση 30% για τη μαύρη κωμωδία «Ο Θεός της Σφαγής» σκηνοθεσίας Κων/νου Μαρκουλάκη, για την πολιτική σάτιρα «Δάφνες και πικροδάφνες» με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη, την παράσταση, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Μαρία Γκαβογιάννη και την κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο αρχοντοχωριάτης» με τον Γιάννη Μπέζο.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b