MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα μοντέλο που αρνείται να ποζάρει…

Η αλήθεια είναι πως δεν νιώθουμε όλοι άνετα μπροστά στο φωτογραφικό φακό! Ακόμα κι αν δεν είμαστε σε διάθεση να φωτογραφηθούμε και αποφεύγουμε να ποζάρουμε συνεχώς, με τον κατάλληλο φωτογράφο ο καθένας μας μπορεί να γίνει αντικείμενο μιας αριστουργηματικής φωτογραφίας.Έτσι είναι και η Marion, η κοπέλα του γάλλου φωτογράφου Mikaël Theimer η οποία ντρέπεται να βγει φωτογραφίες και να ποζάρει για τον αγαπημένο της. Παρ’όλα αυτά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης καταφέρνει να δημιουργήσει μοναδικές φωτογραφίες με μοντέλο το ντροπαλό κορίτσι του!

author-image Πένυ Νικολάου

Όλη η ιδέα ξεκίνησε όταν ο Theimer ζήτησε από τη σύντροφό του να ποζάρει δίπλα σε μια κόκκινη γκαραζόπορτα! Η Marion αν και δεν είχε διάθεση να φωτογραφηθεί, μετά από επιμονή του φωτογράφου δέχτηκε. Επειδή όμως εκείνος δεν είχε ξεκαθαρήσει τη πόζα που ζητούσε από το μοντέλο του, εκείνη στήθηκε κοιτώντας τον τοίχο και με πλάτη στο φακό. Ο Theimer το θεώρησε αστείο και έβγαλε τη φωτογραφία. Στη συνέχεια τη πόσταρε στο Facebook σχολιάζοντας ” Η κοπέλα μου μισεί να ποζάρει για μένα”. Η φωτογραφία είχε θετική ανταπόκριση και αυτό ήταν μάλιστα που τον οδήγησε να μετατρέψει το κόνσεπτ σε μια σειρά συνεχιζόμενων φωτογραφιών!

mikael theimer photos mikael theimer photoss mikael theimer 9

Τίποτα δεν είναι σχεδιασμένο και προγραμματισμένο, όπως αναφέρει ο φωτογράφος. “Άλλοτε οι φωτογραφίες είναι εκατό τις εκατό αυθόρμητες και άλλοτε καθώς περπατάμε βλέπω ένα σκηνικό και της ζητάω να ποζάρει σ’ αυτό. Έπειτα εκείνη αποφασίζει τη πόζα που θα πάρει!”

mikael theimer 4 mikael theimer photography2 mikael theimer33 mikael theimer photography3 mikael22 mikael theimer photos88 mikael theimer mikael theimer 7

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b