MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν!

Οι πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν προτάσεις του Σαββατοκύριακου, είναι εδώ!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

BAZAAR
meet market ianouarios 2016


Το 1ο Meet Market του 2016 έρχεται στο Bios!

Έφτασε και το 2016 και παραδοσιακά το Γενάρη το Meet Market μεταφέρεται στο Bios! Στις 16 και 17 Γενάρη γεμίζει όλο με 50+ πάγκους, από το υπόγειο στο ισόγειο μέχρι και τον πρώτο όροφο! Πρόκειται για μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ
dorean ksenagiseis ianouarios 2016

Ξεκινούν και πάλι οι δωρεάν ξεναγήσεις στα μνημεία της Αθήνας: Δείτε το πρόγραμμα
Συνεχίζεται τον καινούργιο χρόνο το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων, μια περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης μας, από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
iakobos anufantakis free weekend

Συνομιλίες με νέους πεζογράφους στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων
Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 19.00, η Μάρω Δούκα συναντά το συγγραφέα Ιάκωβο Ανυφαντάκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συνομιλίες με νέους πεζογράφους», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στην Κεντρική Βιβλιοθήκη έως τον Ιούνιο. Αποσπάσματα από το έργο του συγγραφέα θα διαβάσει η Αλεξάνδρα Διαλυνά.

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
skutalodromia paramuthiou free weekend


2η Σκυταλοδρομία παραμυθιού στα Πολιτιστικά Κέντρα του Δήμου Αθηναίων
Ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο των παραμυθάδων πρόκειται να πραγματοποιήσουν μικρά και «μεγάλα» παιδιά στη δεύτερη «Σκυταλοδρομία παραμυθιού», που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Παραμύθια & Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη», από 16 Ιανουαρίου έως 5 Μαρτίου στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων, την Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου και το Πολιτιστικό Κέντρο ΚΑΠΑΨ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο παραπάνω link.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b