MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Christmas Photos: Νέος Διαγωνισμός στο Instagram

Ανέβασε χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στο Instagram και κέρδισε ένα κιβώτιο με έξι υπέροχα κρασιά Μαύρος Κύκνος από τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες που να θυμίζουν “Χριστούγεννα” με hashtag #monopoligr και #xmasmonopoli

και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα κιβώτιο με 6 υπέροχα κρασιά Μαύρος Κύκνος από τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

Η κλήρωση θα γίνει  τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και τα ονόματα των 5 νικητών θ’ ανακοινωθούν στο monopoli.gr

GWC KYKNOS RED 2013Σχετικά με το κρασί Μαύρος Κύκνος

Πρόκειται για ένα επώνυμο κρασί, που συνδυάζει ιδανικά την υψηλή ποιότητα και την προσιτή τιμή.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων -η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου- απαντά στην οικονομική κρίση και προσφέρει τη νέα σειρά κρασιών «Κύκνος», με υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή.

Η σειρά «Κύκνος» περιλαμβάνει 4 προϊόντα: δυο Λευκά κρασιά με την επωνυμία Λευκός Κύκνος και δυο Ερυθρά κρασιά με την επωνυμία Μαύρος Κύκνος. Τα λευκά κρασιά είναι πρεσβευτές των ποικιλιών Μοσχοφίλερο και Ροδίτης (Πελοποννησιακοί Οίνοι με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη).

Τα δυο ερυθρά κρασιά είναι της ποικιλίας Αγιωργίτικο (Πελοποννησιακός Οίνος με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) και Cabernet (Οίνος Στερεάς Ελλάδας με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη).

Με σύγχρονη ετικέτα- η οποία χρησιμοποιεί την εικόνα του κύκνου- το λανσάρισμα της σειράς ξεκίνησε με τις ποικιλίες «Μοσχοφίλερο και Αγιωργίτικο». Ο Κύκνος, εικονοποιημένος από κοπτικό και όχι από φωτογραφικό υλικό, πρωταγωνιστεί και συμβολίζεται δυναμικά στοχεύοντας σε εύκολη αναγνωρισιμότητα.

Προσαρμοσμένη η νέα σειρά στη συγκυρία της χώρας, καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για καλό, ποιοτικό κρασί σε πολύ προσιτή τιμή.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε διαθέτει περισσότερες από 50 ετικέτες και έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 30 χώρες.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b