MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχεται το 2o Athens Santa Run

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 11.30, το κέντρο της Αθήνας υποδέχεται τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2ο Athens Santa Run μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. 

2o athens santa run2 

Οι εγγραφές για το 2ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b