MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 1o Athens Spirit Film Festival έρχεται στην Ελλάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας η ομάδα των Surfers4Life διοργανώνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και για 7 συνεχόμενες ημέρες το 1ο Athens Spirit Film Festival σε μια σειρά από κινηματογράφους και ιδρύματα της Αθήνας.

Monopoli Team

Σε μία περίοδο που η πίστη και οι αξίες δοκιμάζονται, οι Surfers4Life διοργανώνουν ένα φεστιβάλ εθελοντικού και ανιδιοτελούς χαρακτήρα που θα φιλοξενεί πολλά πολιτιστικά δρώμενα. Προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς και αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης και προσωπικής ενδυνάμωσης. 

Επιπλέον στο φεστιβάλ συμπεριλαμβάνεται ένα debate με θέμα «H πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Οι ομιλητές που θα στηρίξουν το φεστιβάλ είναι καλλιτέχνες, φιλόσοφοι και καθηγητές πανεπιστημίων όπως ο κ.Στράτος Θεοδοσίου (καθηγητής της Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Αστρονομίας), ο κ.Μάνος Δανέζης (Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής), ο κ.Δημήτρης Αποστολάκη(Χαίνηδες).

Οι Surfers4Life, μια ομάδα δράσης που γεννήθηκε από το όραµα ενός καρκινοπαθή να ενδυναµώσει την κοινότητα όσων εµπλέκονται µε την νόσο, διοργανώνει ένα φεστιβάλ με σκοπό να ανυψώσει την συνειδητότητα των συνανθρώπων μας. Παράλληλα θα υποστηρίξει με τα έσοδα του μη κερδοσκοπικές δράσεις που εμπνέουν και θα δημιουργήσει ένα έδαφος για διάλογο για φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b