MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Είπα, μην ενοχλείτε! του Francis Veber στο Θέατρο Αποθήκη

Το θέατρο Αποθήκη παρουσιάζει από τις 4 Νοεμβρίου, τη μαύρη κωμωδία του Francis Veber “Είπα, μην ενοχλείτε”, σε σκηνοθεσία ΒασίληΜυριανθόπουλου και μετάφραση Αντώνη Γαλέου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Εφτά καθημερινοί άνθρωποι. Ένας λούζερ φωτογραφάκος (Νίκος Μουτσινάς) που τον παράτησε η γυναίκα του και θέλει να αυτοκτονήσει, ένας πληρωμένος δολοφόνος (Βασίλης Μυριανθόπουλος), μια απλή νοικοκυρά (Ράνια Παπαδάκου) με μια απλούστατη στολή ιππασίας και μαστίγιο, ένας διπολικός ψυχολόγος (Χάρης Γρηγορόπουλος), ένας γκρούμ (Αχιλλέας Σκεύης) που θέλει να γίνει μοντέλο, ένας ισπανός παραλίγο επιχειρηματίας κι ένας Εξαρχειώτης ασφαλίτης (Δημήτρης Μαχαίρας)!

Όλοι αυτοί σ’ ένα δωμάτιο στον δέκατο όροφο ενός ξενοδοχείου, σε καταστάσεις ζεν, τρέλας κι αδυναμίας, προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Αλλά τί θα συμβεί όταν αρχίσουν να μπερδεύονται τα μαστίγια με τους κουβάδες, οι μαράκες με τα οπλοπολυβόλα και οι χειροπέδες με τα πιεσόμετρα; Γι’ αυτό σας Είπα, μην ενοχλείτε!

eipa min enoxleite moutsinas 

Το έργο L’ emmerdeur (πρωτότυπος τίτλος), είναι μια γαλλική μαύρη κωμωδία του Francis Veber, βασισμένη στο έργο του ιδίου Le contrat (Το συμβόλαιο) που έγραψε το 1971. Το έργο μεταφέρθηκε δύο φορές στον κινηματογράφο: το 1973 σε σκηνοθεσία Édouard Molinaro με τους Lino Ventura και Jacques Brel στους κεντρικούς ρόλους και το 2008 σε σκηνοθεσία του Francis Veber. Στην Ελλλάδα προβλήθηκε το 2009 με τον τίτλο «Ο κακός μπελάς».

Tον Μάρτιο 2016, το έργο θα κάνει πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου σε απόδοση και σκηνοθεσία του Sean Foley, με τους Kenneth Branagh & Rod Brydon στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και φέτος είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στο θέατρο από τα Αθηναϊκά Θέατρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Francis Veber
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Ντέιβιντ Νεγρίν
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου

Παίζουν: Νίκος Μουτσινάς, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ράνια Παπαδάκου, Αχιλλέας Σκεύης, Δημήτρης Μαχαίρας

Διάρκεια: 110 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Μια Καινούργια Ομορφιά: Μια παράσταση-εγκατάσταση της Ομάδας Θεάτρου Όπερα στο Πάνω Σπίτι
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κυρά της Ρω: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Φιλίπ
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Μέγας Ιεροεξεταστής, του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Αι Γυμνισταί: Η παράσταση της Ομάδας Νοσταλγία ξανά στο Rabbithole
ΘΕΑΤΡΟ
πολίτες β’ κατηγορίας, του Brian Friel στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
LuLe, της Κατερίνας Μπιλιούρη και του Βασίλη Τσιάκα στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Latent: Το χορογραφικό έργο της Μαρίας Κολιοπούλου έρχεται στο Mammot
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο
ΘΕΑΤΡΟ
Η Μαρκέλλα Μανωλιάδη ανεβάζει έναν υπαρξιακό «Διάδρομο» στο ΦΙΑΤ