MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Η Μητέρα του Σκύλου στο Σύγχρονο Θέατρο

Από τις 23 Οκτωβρίου, επαναλαμβάνεται η περσινή παραγωγή “Η Μητέρα του Σκύλου”, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία του Σταύρου Τσακίρη.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο Σταύρος Τσακίρης αναλαμβάνει να μεταφέρει στο θέατρο το σπουδαίο μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι έχοντας στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό σύνολο ηθοποιών, ενώ η Δήμητρα Χατούπη να «ζωντανέψει» την κεντρική ηρωίδα, πλαισιωμένη από εννέα αξιόλογους ηθοποιούς.

Η Ραραού, απόμαχη ηθοποιός των μπουλουκιών, «μεγάλη φίρμα της επιθεώρησης» όπως η ίδια αυτοσυστήνεται, ξεδιπλώνει μπροστά μας τη ζωή της και μαζί με αυτή κομμάτια από την ιστορία της νεότερης Ελλάδας από την κατοχή και μετά. Η πορεία της ζωντανεύει στη σκηνή  μέσα από φλας μπακ εικόνων μιας κοινωνίας που προσπαθεί να τα «βολέψει» σε συνθήκες ανέχειας. Αλήθειες και ψέματα γίνονται ένα, καθώς η Ραραού ξαναφτιάχνει κάθε φορά την ιστορία της από την αρχή σε μια διαρκή μάχη επιβίωσης, ακροβατώντας ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Παύλος Μάτεσις, Σταύρος Τσακίρης
Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσακίρης

Σκηνικά: Άγγελος Αγγελής
Κοστούμια: Άγγελος Αγγελής

Παίζουν: Δήμητρα Χατούπη, Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Μαριαλένα Ροζάκη

Διάρκεια: 150 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b