MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

EXTANT: Η Χάλι Μπέρι στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στο διαστημικό θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Στις 30 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στο OTE Cinema 4HD το πολυαναμενόμενο Extant. Πρόκειται για την δραματική sci-fi Αμερικανική σειρά στην οποία συμμετέχει και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ως executive producer. Κεντρική ηρωίδα είναι η Οσκαρική ηθοποιός Χάλι Μπέρι η οποία υποδύεται, στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, μία αστροναύτη που αγωνίζεται να μάθει πώς έμεινε έγκυος ενώ βρισκόταν σε μία 13-μηνη σόλο διαστημική αποστολή.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Χάλι Μπέρι, ή αλλιώς Μόλυ Γουντς όπως λέγεται στην ταινία, δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδιά παρολ’ αυτά μαθαίνει τυχαία σε μία προγραμματισμένη επίσκεψη στην γυναικολόγο της, αμέσως μετά την επιστροφή της από το διάστημα, ότι κατά την 13-μηνη αποστολή της στον διαστημικό σταθμό Seraphim, όπου βρισκόταν εντελώς μόνη, έμεινε έγκυος και όπως όλα δείχνουν στην πορεία των επεισοδίων κυοφορεί μάλλον ένα εξωγήινο έμβρυο. Όταν η Μόλυ ανακαλύπτει ότι έχει μυστηριωδώς μείνει έγκυος παρά τα χρόνια της υπογονιμότητας, ξεκινά μια αναζήτηση για απαντήσεις.

extant montage 01 v01 1280

Η σειρά τοποθετείται στο μέλλον και υπάρχουν πολλές πρωτότυπες εφευρέσεις εκεί: παιχνίδια που μπορούν να πετάξουν, καθρέφτες μπάνιου που τους αγγίζεις και σου δείχνουν τις ειδήσεις και τον καιρό, παράξενοι σκουπιδοτενεκέδες στο τέλος κάθε δρόμου που κάνουν τα απόβλητα να εξαφανίζονται, υπολογιστές που μπορείς να ελέγχεις φορώντας μαγικά γαντια, ημιδιαφανή iPads, φωτογραφικά άλμπουμ στα οποία οι φωτογραφίες κινούνται (έτσι είναι βασικά κινούμενα gif άλμπουμ).

Και, ναι, υπάρχουν και τα μωρά ρομπότ όπως αυτό που έχει αποκτήσει η Μόλυ Γουντς, η ηρωίδα μας, με τον σύζυγό της Τζον. Ο Τζον είναι μηχανικός ρομποτικής και δημιούργησε ο ίδιος τον γιο τους, τον Ήθαν, ένα πρωτότυπο android που ονομάζεται «humanich». Μετά την επιστροφή της η Μόλυ προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της, αλλά οι εμπειρίες της οδηγούν σε γεγονότα που αλλάζουν τελικά την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας.

Υπάρχει μόνο μία Χάλι Μπέρι και μας τιμά απίστευτα το γεγονός ότι έχει επιλέξει το Extant για να επεκτείνει την ήδη λαμπρή καριέρα της στην τηλεόραση. Όπως κάνει με ό,τι αγγίζει, θα φέρει μια βαθιά αυθεντικότητα στο ρόλο της. Ανυπομονώ πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί της” είχε δηλώσει στο ξεκίνημα των γυρισμάτων ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

halle berrys extant

Βρίσκομαι πάντα σε αναζήτηση ρόλων που αξίζουν και όταν δείτε το υλικό που περιέχει αυτή η σειρά, με την ατμόσφαιρα που την περιβάλλει και την πολυπλοκότητά της, θα καταλάβετε γιατί με έκανε να τρέξω προς το μέρος της χωρίς να λάβω υπόψη μου το μέσο. Για πέντε μήνες το χρόνο θα έχω την ευκαιρία να υποδύομαι αυτήν την απίστευτα έξυπνη και ευάλωτη γυναίκα, και για το υπόλοιπο του έτους θα συνεχίσω να αναζητώ άλλους ρόλους που με αγγίζουν τόσο βαθιά όσο αυτή” δήλωσε η Χάλι Μπέρι.

H σειρά που είναι γραμμένη από τον Μίκι Φίσερ και που εκτός της Χάλι Μπέρι φιλοξενεί στο cast της ηθοποιούς όπως ο Γκόρνα Βίσνιτς και ο Λούις Γκόσετ Τζούνιορ, είναι η δεύτερη τηλεοπτική παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και της Amblin Television για το NBC και θα προβάλλεται από 30/09 και κάθε Τετάρτη, στις 23.00, στο νέο κινηματογραφικό κανάλι του ΟΤΕ TV (OTE Cinema 4HD).

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b