MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Η Ιστορία θα είναι πάντα η ίδια, τίποτα δε θα την απογοητεύει… στο Bios

Ο πειραματικός θίασος “Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι”, παρουσιάζει από την 1η Οκτωβρίου, την πρώτη τους oλοκληρωμένη παράσταση «Η Ιστορία θα είναι πάντα η ίδια, τίποτα δε θα την απογοητεύει.», στο Bios.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ιστορία ενός μονόκερου που ήθελε να γίνει άνθρωπος. Στην προσπάθειά του να καταλάβει τους ανθρώπους, αποφάσισε να πάει ως θεατής σε μία θεατρική παράσταση. Εκεί παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τους ηθοποιούς να αλλάζουν ρόλους και να αφηγούνται ιστορίες και στιγμές από τις ζωές διαφορετικών ανθρώπων.

Ο πειραματικός θίασος “Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι”, είναι οι νικητές του φετινού διαγωνισμού scratch night στο Bob Theatre Festival 2015. Έχοντας αποδεχτεί από πολύ νωρίς ότι είναι μια ομάδα φάλτσων, αποφάσισαν ότι τους αρέσει να παίζουν με τη φωνή τους, το σώμα τους, τη φαντασία τους, τη συνθήκη με τους θεατές, τον τρόπο να λένε ιστορίες, και μέσα από το παιχνίδι να διερευνούν τι είναι θέατρο και τι είναι ζωή.

faltsoi bios parastasi2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: «Από τον πέμπτο στίχο κιόλας φάλτσοι»
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διδασκάλου

Σκηνικά: Wood for the Soul
Κοστούμια: «Από τον πέμπτο στίχο κιόλας φάλτσοι»
Φωτισμοί: Γιάννης Διδασκάλου

Παίζουν: Βελημβασάκη Αθηνά, Κοτσέλου Μελίνα, Μουζόπουλος Άρης, Μπαμπίλα Μαρία, Πητίδης Μιχάλης, Σβώλη Αθανασία, Σίσκου Ιωάννα, Σοφιά Εμμανουέλα

Διάρκεια: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 10€ (γενική είσοδος)
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b