MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στο πλαίσιο των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, το Μουσείο της Ακρόπολης προσφέρει στους επισκέπτες του, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, τη δυνατότητα ν’ ανακαλύψουν τα τοπία, τους ανθρώπους και τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα από τη Σαμοθράκη, με τη βοήθεια των Αρχαιολόγων-Φροντιστών του Μουσείου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές θα βρίσκονται στον χώρο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των μεγάλων θεών» για ν’ απαντούν στις ερωτήσεις των επισκεπτών. Συνεχίζονται επίσης οι τακτικές θεματικές παρουσιάσεις για τη Σαμοθράκη από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές 

Αναλυτικό πρόγραμμα θεματικών παρουσιάσεων:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου:
«Οι Μεγάλοι Θεοί της Σαμοθράκης και η Αθηνά της Ακρόπολης», στις 20.00 ελληνικά και στις 18.00 αγγλικά (για την συγκεκριμένη θεματική παρουσίαση είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου γενικής εισόδου)

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου:
«Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», στη 13.00. ελληνικά και στις 11.00 αγγλικά

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου:
«Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», στη 13.00 ελληνικά και στις 11.00 αγγλικά και γαλλικά

Συμμετοχή: Έως 40 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 08.00 έως τις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες από τις 17.00 έως τις 20.00.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b